Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

PROCEDURA DE SOLICITARE A VOUCHERELOR PENTRU PRACTICAREA SPORTULUI S-A SIMPLIFICAT!

Prima paginăŞtiri PROCEDURA DE SOLICITARE A VOUCHERELOR PENTRU PRACTICAREA SPORTULUI S-A SIMPLIFICAT!
12.11.2020

PROCEDURA DE SOLICITARE A VOUCHERELOR PENTRU PRACTICAREA SPORTULUI S-A SIMPLIFICAT!

Acum este mai ușor să depuneți documentele justificative pentru solicitarea voucherelor, nemaifiind nevoie de copii ale certificatului de naștere al copilului și ale cărții de identitate a părintelui sau tutorelui.
Dat fiind că majoritatea documentelor vehiculate cu această ocazie conțin date cu caracter personal, în situația în care documentele sunt depuse în format electronic, prin intermediul E-mail, prelucrarea și transmiterea datelor se va face de către persoana special desemnată, în condițiile respectării principiului responsabilității și se va adăuga în subsolul mesajului următorul avertisment: ”Prezentul mesaj este confidențial și se adresează numai instituției și persoanei menționate ca destinatar, precum și altor persoane autorizate să îl primească. În cazul în care nu sunteți destinatarul vizat, vă aducem la cunoștință că dezvăluirea, copierea, distribuirea sau inițierea unor acțiuni pe baza prezentei informații sunt strict interzise și atrag răspunderea juridică. Dacă ați primit acest mesaj dintr-o eroare, vă rugăm să ne anunțați imediat, ca răspuns la mesajul de față, și să îl ștergeți apoi din sistemul dumneavoastră”.

Noua formă a declarației privind acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal se găsește la http://mts.ro/wp-content/uploads/2020/09/Anexa-1-si-Anexa-4-la-OMTS-1199-din-2020.pdf

Pentru mai multe detalii cu privire la aceste modificări puteți accesa linkurile de mai jos:

Ordonanța de urgență a Guvernului 176/2020
http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocumentAfis/32989

Ordinul ministrului tineretului și sportului nr. 1415/2020
http://mts.ro/wp-content/uploads/2020/11/OMTS-nr.1415.pdf

Găsiți în continuare și noua forma a Ghidului pentru părinți și Răspunsurile la întrebările frecvente legate de vouchere.

Ghid pentru părinți - pași obținere voucher

Intrebari frecvente legate de vouchere

 

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft