Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Provocarea apei. Un concurs interesant, destinat tuturor iubitorilor de sport

Prima paginăŞtiri Provocarea apei. Un concurs interesant, destinat tuturor iubitorilor de sport
06.02.2020

Pentru a veni în întâmpinarea dorinței lor de a face sport, pasionaților de înot li se oferă posibilitatea participării la cea de-a treia ediție a evenimentului de înot 0,5hAquaChallenge se va desfășura în 8.02.2019, ora 13:00, în bazinul Arena Aqua Sport din Timișoara.

0,5hAquaChallenge este un eveniment de amatori deschis tuturor adulților pasionați de înot, indiferent de viteză sau tehnică în practicarea înotului, participarea, în sine, fiind mai importantă decât rezultatele.

Evenimentul se desfășoară sub forme de runde de înot de câte 30 de minute. Provocarea constă în a înota un număr cât mai mare de lungimi de bazin pe durata unei runde. Fiecare participant înoată o singură rundă, iar clasamentul final se face pe grupe de vârstă şi gen, în funcţie de distanţa parcursă pe durata celor 30 de minute.

Nu este necesar ca participanţii să facă parte dintr-un club sau asociaţie sportivă. Pot participa persoane care au împlinit 18 ani pană la data desfășurării și care au o stare de sănătate și o pregătire fizică adecvată pentru participarea la un astfel de eveniment

Fiecare participant beneficiază de un certificat de participare în care sunt menționate: numele și prenumele, distanța parcursă și locul obținut, genul și grupa de vârstă.

Concurentul şi concurenta cu cel mai mare număr de bazine parcurse, la fiecare grupă de vârstă vor primi câte un trofeu simbolic.

Concurentul și concurenta cu cel mai mare număr de bazine parcurse în cadrul evenimentului, indiferent de grupa de vârstă, vor primi câte o diplomă.

0,5hAquaChallenge este gândit ca o etapă în cadrul unor acțiuni de pregătire pentru cei care doresc să participe la maratonul de inot 24hAquaMasters, dar fără ca participarea la eveniment să fie condiționată de participarea la maraton.

Organizatorii doresc să facă din acest eveniment o oportunitate de socializare, respectiv, de petrecere activă și, în același timp, plăcută a timpului liber. Evenimentul este o provocare pt iubitorii înotului, oferind posibilitatea unei abordări diferite în raport cu concursurile tradiționale.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft