Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Romania intoarce dramatic scorul si invinge Ungaria in ultima secunda la Mondialul de handbal feminin

Prima paginăŞtiri Romania intoarce dramatic scorul si invinge Ungaria in ultima secunda la Mondialul de handbal feminin
06.12.2019

Naţionala feminină a României a învins incredibil Ungaria, scor 28-27, după ce a fost condusă chiar şi la şapte goluri distanţă. Un meci istoric, memorabil, bun de pus la loc de cinste în panoplia sportului românesc!. Cristina Neagu a marcat de la 7 metri, cu câteva secunde înainte finalul partidei.

"Tricolorele" continuă aventura la Campionatul Mondial din Japonia, în Grupele Principale. Acolo, România va înfrunta Rusia, Suedia şi Japonia ! Din păcate, România porneşte cu 0 puncte în Grupa Principală, la fel ca Japonia.

În schimb, Spania va avea 4 puncte, iar Muntenegru 2 puncte. După meciul direct dintre Rusia şi Suedia, formaţia care va câştiva va începe cu 4 puncte, cea care va pierde cu 2 puncte. În caz de egalitate, ambele vor începe cu câte 3 puncte.

Revenind la meciul de astăzi, maghairele au condus tot timpul, având 18-12 în repriza secundă și 24-21 spre final. Tricolorele au strâns rândurile când nimeni nu mai credea, Iuganu și Seraficeanu au ținut România în meci, iar Cristina Neagu a adus victoria la ultima fază de la 7 metri!

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft