Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Rugbiștii români, afectați de gripă în Georgia. Printre ei și un jucător al Timișoarei

Prima paginăŞtiri Rugbiștii români, afectați de gripă în Georgia. Printre ei și un jucător al Timișoarei
30.01.2020

Echipa României, care sâmbătă va întâlni reprezentativa Georgiei, la Tbilisi, în prima etapă a ediţiei 2020 din Rugby Europe Championship, este afectată de gripă, potrivit paginii de Facebook a Federaţiei Române de Rugby.

''Având în vedere problemele medicale cu care se confruntă lotul, câţiva dintre jucători contractând un virus puternic în cantonamentul din Antalya - ţinând cont de perioada de incubaţie şi apariţia primelor cazuri - toată echipa va fi testată pentru depistarea gripei. Kamil Sobota şi Horaţiu Pungea (Timișoara) sunt internaţi pentru tratament, la ei fiind confirmat deja virusul gripal tip B - contagios, pentru siguranţa tratamentului oferit Pungea urmând să revină în ţară. În acest moment prezintă simptome de răceală Constantin Pristăviţa, Paul Popoaia, Johan Van Heerden şi Cosmin Manole'', se arată în comunicat.

Staff-ul tehnic al echipei României a deplasat în Georgia 33 de jucători, lotul fiind decimat de absenţe. Dintre cei convocaţi iniţial Vlăduţ Zaharia şi Damian Strătilă au devenit indisponibili din cauza unor accidentări şi au revenit în ţară după cantonamentul din Antalya, alături de Andrei Rădoi şi Cosmin Iliuţă. Pe lista jucătorilor convocaţi din Franţa s-au aflat Marius Antonescu, Ionel Badiu, Alexandru Gordaş, care s-au accidentat în meciurile echipelor de club, devenind astfel indisponibili, dar şi Mihai Macovei, absent din cauza unor probleme personale.

Meciul dintre Georgia şi România va avea loc sâmbătă 1 februarie, de la ora 16:00 (ora României, în direct pe TVR 1), la Tbilisi.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft