Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

SCM Poli a invins categoric CSM si o va reintalni in play-off. Celelalte adversare, Dobrogea si Calarasi

Prima paginăŞtiri SCM Poli a invins categoric CSM si o va reintalni in play-off. Celelalte adversare, Dobrogea si Calarasi
04.04.2019

SCM Politehnica a dat o adevarata lectie celor de la CSM Bucuresti, 27-17 scor final, dupa 9-7 la pauza. Violetii au inceput jocul in forta, 7-1, si chiar daca CSM a mai redus, in partea secunda, diferenta s-a marit la 10 goluri, 22-12, si asa a ramas pana la sfarsit.

A fost o primă repriză cu multe intervenții ale portarului Cristi Tcaciuc, mai ales în startul și în finalul intervalului. Postul de portar a fost excelent acoperit și prin intrarea la o aruncare de la 7 metri a lui Ludovic Varo, care a apărat execuția oaspeților. Meciul a fost întrerupt minute bune, pentru ca Alexandar Tioumentsev să primească îngrijiri medicale, după un fault la care jucătorul timișorenilor Vuk Milosevic a fost eliminat temporar.

În repriza a doua a continuat spectacolul intervențiilor pentru Tcaciuc, inclusiv un 7 metri apărat. Pe atac, Politehnica s-a desprins până la 10-11 goluri, violetii dand o adevarata lectie adversarilor.

Marcatorii Timișoarei au fost: Pribanic 6, Marjanovic 5, Dragas 5, Sadoveac 3, Fenici 2, Cîmpan 2, Orbovic 2, Milosevic 1, Păiuș 1. La CSM București, principalii marcatori au fost Vrazalic, Ramba și Bera cu câte 3 goluri.

In play-off, SCM Poli intra cu 0 puncte si va juca intr-o serie cu Dobrogea - 6 puncte, CSM - 4 puncte si Calarasi - 2 puncte.

Antrenorul Pero Milsoevic a vorbit după meci despre ce a fost cât și despre ce va fi: ”Chiar am jucat extraordinar atât în atac cât și în defensivă. În prima repriză am avut cinci goluri diferență, puteam și mai mult, dar s-au întâmplat câteva greșeli. Am jucat în fața unei echipe cu pretenții la titlul de campioană. Am învins CSM, pentru prima dată, pe teren propriu. Am demonstrat că nu intrăm în jocurile nimănui, dorim doar să jucăm și să câștigăm. Nu am făcut calcule să evităm pe cineva, așa cum alte echipe au făcut-o pentru a ne evita pe noi. Le-a fost frică să nu intrăm cu două puncte în grupa de play-off. Obligația noastră până la finalul sezonului este să jucăm fiecare partidă. Încă nu am terminat campionatul, chiar dacă am câștigat Cupa României. Sunt impresionat că și jucătorii au luptat pe teren și sunt foarte mulțumit pentru asta. Vom juca cu oricine în play-off și vom lupta. Vom încerca să dăm ce știm noi mai bine, am arătat că știm să stăm excelent în apărare. Puteam să introducem tinerii la joc, sau să-i punem pe cei experimentați să joace mai puține minute, pentru a reuși ceva la Constanța. Dar nu ar fi fost corect față de Dinamo sau oricare altă echipă. Trebuie să jucăm sportiv cu fair-play fiecare meci, nu ne lăsăm bătuți din diferite motive. Sunt foarte mulțumit de băieți pentru modul cum s-au organizat în teren. A fost remarcabilă și tactica noastră atunci când s-au apărat avansat, am făcut schemele propuse cu angajarea pivotului. În fiecare moment noi am știu ce trebuia făcut”.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft