Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

0256.490.469

0256.490.469

SCM Timisoara, campioana nationala la handbal masculin, juniori II

Prima paginăŞtiri SCM Timisoara, campioana nationala la handbal masculin, juniori II
03.06.2019

Rezultat deosebit pe semicerc. Echipa de juniori II a SCM Poli a castigat la Tg. Mures turneul final al Campionatului National. Elevii pregatiti de Attila Horvath au reusit un parcurs de exceptie. Au invins in grupa Turda si Vlacea, remizand cu CSM Bucuresti. A trecut in semifinale dupa un meci epic de Bacau, iar in marea finala a invins CSM Bucuresti cu 25-23.

”A fost greu, dar frumos în același timp, sunt foarte bucuros pentru acest rezultat. Copiii meritau acest lucru și Timișoara merita această performanță, pentru că în ultimii ani rezultatele din handbalul la nivelul juniorilor s-au lăsat așteptate. Odată cu munca, serizitatea, perseverența și pasiunea se ajunge la rezultate. Pentru copii și pentru părinții lor e un lucru extraordinar. Vreau să mulțumesc LPS Banatul pentru începuturile acestor copii și SCM Politehnica Timișoara pentru că i-a luat în familia ei; am demonstrat că a meritat efortul de a-i lua la Politehnica!”, a spus tehnicianul echipei.

Atilla Horvath a mai spus: ”După semifinala cu Bacău mi-a fost puțin frică, dar dorința și tactica abordată pe final de meci a dat roade. Apărarea a confirmat cifrele întregului sezon, pentru că am avut cea mai bună defensivă din România. Pe plan fizic am reușit să ne recuperăm grație kinetoterapeutului nostru Apostol Elian, care a făcut o muncă extraordinară pentru acești copii. Munca lui nevăzută a fost foarte importantă.”

COLABORATORI

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Timiş (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2019 Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Timiş. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft