Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

SCM Timisoara invinge Pitestiul dupa un meci cu aproape 200 de puncte

Prima paginăŞtiri SCM Timisoara invinge Pitestiul dupa un meci cu aproape 200 de puncte
02.04.2019

SCM Timisoara a batut Pitestiul in penultima etapa din Top 6 si si-a asigurat locul 5 inainte de play-off, 100-84 (35-27, 32-21, 15-22, 18-14).

Alb-violeții de pe Bega au marcat un număr record de puncte în prima repriză, 67. Ei au ajuns la cota 50 în mai puțin de 15 minute de joc și au izbutit zece coșuri de trei puncte în primele 20 de minute ale jocului (Stojadinovic, Brown – câte trei). Diferența a fost de 25 de puncte încă din sfertul secund (67-42). În ierarhiile acestui sezon, Timișoara devine echipa din elita baschetului masculin românesc care a înscris cele mai multe puncte în primele 20 de minute.

În repriza secundă, alb-violeții din Trivale au încercat revenirea, s-au apărat mai agresiv, însă nu au izbutit să se apropie periculos. Nikola Pesakovic a fost căpitan de echipă astăzi - în absența lui Octavian Popa Calotă, accidentat - și a înscris ”trița” cu care echipa noastră ”a făcut suta”. Este prima oară în acest sezon când SCM Timișoara termină un meci ”cu trei cifre” în dreptul punctelor înscrise.

Sherwood Brown a reușit un double-double și marchează pentru prima oară în acest sezon 30 de puncte (plus 12 recuperari), fiind la cea mai bună prestație de când a semnat pentru SCMT.

”Am făcut cu toții un meci bun, în care ne-am desprins devreme și vreau să le mulțumesc colegilor mei că mi-au oferit aruncări deschise. Dacă mă uit la cifrele mele, atât cele de pe faza ofensivă, cât și de pe cea defensivă, cred că am reușit cel mai bun meci din acest campionat. Ne-am dorit mult să ne asigurăm locul al cincilea, pentru a avea cât mai multe șanse în sferturile de finală, dar cred că orice echipă din acest campionat este capabilă să lupte din greu pentru fiecare victorie”, a spus Sherwood Brown.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft