Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

SCM Timisoara merge la turneul final al Cupei din postura de buturuga mica

Prima paginăŞtiri SCM Timisoara merge la turneul final al Cupei din postura de buturuga mica
21.02.2018

Echipa de baschet feminin SCM Timisoara a plecat spre Sf. Gheorghe pentru a participa la la turneul final al Cupei României. Este al doilea an când finala reunește opt participante: primele meciuri au loc joi, iar trofeul va fi decernat duminică, 25 februarie.
Echipa bănăţeană va întâlni, în sferturile de finală, Olimpia Brașov, într-un meci programat în prima zi a competiției, 22 februarie, de la ora 17,15.

”Va fi un turneu greu pentru noi. Din păcate, încă avem probleme: Romina Filip nu este refăcută și avem doar două străine. După plecările lui Conwright, Kiriienko și Young, avem o rotație mai scurtă. Pe primele două le-am folosit mai mult, așa că în total ne vor lipsi trei baschetbaliste din primele șase-șapte. Stoiedin merge mai bine cu recuperarea, și-a crescut nivelul jocului. Ne-am pregătit intens în ultima perioadă și, cu siguranță, vom merge acolo să jucăm bine și să câștigăm fiecare meci” - Mihai Coldea, antrenorul SCM Timișoara.

Gruparea din Brașov a încheiat sezonul regular pe locul al treilea, cu 25 de puncte, în vreme ce echipa noastră se află pe poziția a șaptea, cu 22 de puncte.

”Avem deja multe meciuri împreună și, chiar dacă ne lipsesc câteva jucătoare străine, sper să arătăm un baschet bun, căci cu cât evoluăm mai mult împreună cu atât devenim un grup mai unit. Mă gândesc în primul rând la plecarea lui Maegan Conwright, care era coșgetera noastră. Va fi un turneu foarte dificil pentru că ne obișnuisem cu Maegan și îi vom simți lipsa în joc. Ea a plecat în Rusia – o felicit pentru transfer – dar sunt convinsă că antrenorul nostru a pregătit o tactică bună și, dacă o vom respecta și vom munci din greu pe teren, va fi bine” - D’Lesha Lloyd, marcatoare a 46 de puncte în ultimul meci cu Olimpia!

SCM a ajuns la turneul final al Cupei, după ce a trecut într-o dublă manșă de FCC ICIM Arad, cu 126-123, la general. Și arădencele vor participa la F8, dar în calitate de lucky loser.
Învingătoarea din partida SCM Timișoara – Olimpia CSU Brașov va înfrunta în semifinalele de sâmbătă gruparea ce câștigă partida Sepsi Sf. Gheorghe – Universitatea Cluj.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft