Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

0256.490.469

0256.490.469

Simona Halep, lider mondial WTA la finalul anului

Prima paginăŞtiri Simona Halep, lider mondial WTA la finalul anului
30.10.2017

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, care a primit duminică trofeul de lider mondial WTA la final de sezon, a declarat, în conferința de presă de la Singapore, că a realizat ceva uriaș pentru țara sa prin această performanță.

"Este uriaș ce am făcut pentru țara noastră. E o țară mică și sunt prima jucătoare care a reușit acest lucru. Poate voi avea câteva evenimente în plus, dar mă voi bucura de ele. E frumos. E cel mai bun moment al carierei mele și nu mă pot plânge de acest lucru", a declarat Halep, emoționată, după primirea trofeului, potrivit site-ului WTA.

''Este o onoare să fiu al 13-lea — de fapt, e numărul meu norocos — lider mondial la finalul anului. E un sentiment frumos. Toată munca pe care au făcut-o anul acesta își arată roadele", a afirmat Halep (26 ani).

În 2017, românca a câștigat un singur titlu, Mutua Madrid Open, dar a jucat finala turneului de Mare Șlem de la Roland Garros, precum și finale la Roma, Cincinnati și Beijing, participând pentru a patra oară consecutiv la Turneul Campioanelor de la Singapore, unde nu a reușit să depășească faza grupelor.

COLABORATORI

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Timiş (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2021 Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Timiş. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft