Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Simultan național de scrabble pentru tineret la Liceul Calderon. Seniorii se vor întrece la Casa Tineretului

Prima paginăŞtiri Simultan național de scrabble pentru tineret la Liceul Calderon. Seniorii se vor întrece la Casa Tineretului
10.04.2019

Clubul de Scrabble FITT Tim-Team, în parteneriat cu Casa Corpului Didactic Timiș și Liceul Teoretic „Jean Louis Calderon” Timișoara organizează sâmbătă, 13 aprilie, ora 10, la sediul liceului din str.Pestalozzi nr.14, Simultanul național de scrabble pentru tineret, ediția 3/2019.

Competiția este inclusă în calendarul oficial al Federației Române de Scrabble și se desfășoară în limba română. Probele de concurs sunt o partidă de scrabble duplicat clasic și o problemă de scrabble integral... parțial, regulamentele de joc fiind accesibile pe www.scrabblero.ro.

Înscrierile se fac până joi, 11 aprilie, pe formularul online (http://bit.do/eM3UA) de pe www.ccd-timis.ro, secțiunea Noutăți, sau la Liceul „J.L. Calderon”, în ziua competiției, în ordinea sosirii și în limita locurilor disponibile.

Sunt invitate şi cadrele didactice interesate să folosească jocul de scrabble ca material didactic auxiliar sau ca disciplină opțională în procesul de învățământ.

Clubul de Scrabble FITT Tim-Team va asigura materialele de concurs și va oferi elevilor premii constând în diplome și jocuri de scrabble, profesorii urmând să primească adeverințe de participare.

Amatorii de scrabble care au peste 18 ani pot participa la Simultanul naţional pentru seniori, duminică, 14 aprilie, ora 9, la Casa Tineretului din Timişoara, sala 214, unde vor juca un duplicat completiv şi un scrabble integral... parţial.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft