Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Sportivi de la Ghiroda, convocati la nationala

Prima paginăŞtiri Sportivi de la Ghiroda, convocati la nationala
01.08.2019

Constantin Lupulescu (foto) și juniorul David Gavrilescu – jucători ai clubului Csc Ghiroda - selecționați de Federația Română de Șah la Campionatele de șah de la Batumi (Georgia), 23 Octombrie-3 Noiembrie.

Datorită performanțelor deosebite pe care le-au obținut cei doi jucători au fost selecționați în echipa de seniori pentru a reprezenta România la Campionatele Europene din Georgia.

Componența echipei masculine de seniori selecționată pentru a reprezenta România la aceste campionate este următoarea: Constantin LUPULESCU, Mircea-Emilian PÂRLIGRAS, Bogdan-Daniel DEAC, David GAVRILESCU, Tiberiu-Marian GEORGESCU.
Rezervă: Lucian-Costin MIRON
Căpitan: Alin-Mile Berescu

”Suntem deosebiți de onorați pentru această selecție și pentru faptul că avem în cadrul clubului nostru jucători de o asemenea valoare și, în acelasi timp, ne bucurăm că am avut prilejul să învățăm tainele șahului de la acești doi jucători în vizita pe care au făcut-o în comunitatea noastră cu prilejul câștigării Cupei României la sah, cupă câștigată în premieră de Csc Ghiroda în Mai 2019. De asemenea, dorim să transmitem pe această cale tuturor iubitorilor de șah și copiiilor de la secția de șah din cadrul clubui nostru, valoriile acestui minunat sport care, în timp, le dezvoltă abilitățile creative , încrederea și modul de gândire. Șahul te învață să fii inventiv”, a spus Marius Mihai Poclid - director Club Sportiv Ghiroda și Giarmata Vii.

 

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft