Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Start cu stangul pentru SCM Timisoara in noul campionat de baschet

Prima paginăŞtiri Start cu stangul pentru SCM Timisoara in noul campionat de baschet
14.10.2019

SCM Timișoara a pierdut meciul de debut în noul sezon, după 71-84 cu BCMU Argeș Pitești. Pentru bănățeni urmează un nou meci acasă, împotriva Craiovei pe 21 octombrie.

Violeții bănățeni u condus o singură dată – 2-0, după liberele înscrise de Amaury Gorgemans – dar vizitatorii s-au detașat la 13-4 încă de la mijlocul primului sfert. Sfertul secund a fost și mai modest cu doar șase puncte înscrise de gazdele de la sala C. Jude, astfel că tabela arăta 24-49, la pauza mare.

Revenirea din repriza a doua a fost tardivă, căci argeșenii își asiguraseră un avantaj de 31 de puncte (55-24), imediat după întoarcerea de la vestiare. Alb-violeții noștri au câștigat sferturile al treilea și al patrulea, dar asta nu a făcut decât să limiteze diferența finală, într-un meci în care primii doi marcatori ai formației bănățene au fost jucători nou-veniți.

Mai mult, într-un meci în care foarte puține lucruri le-au ieșit violeților de pe Bega, FC Argeș Pitești a înscris pe sirena de final în fiecare din primele trei sferturi.

S-a terminat SCM Timișoara – BCMU FC Argeș Pitești 71-84 (18-27, 6-22, 19-15, 28-20)

Timișoara: Mirkovic 18 puncte, 3 recuperări, Franklin 14 puncte, 3 recuperări, 4 pase decisive, două intercepții, Brown 12 puncte, 8 recuperări, 3 pase decisive, Gorgemans 9 puncte, 9 recuperări, Lazar 6 puncte, 3 recuperări, Komatina 6 puncte, 3 recuperări, Coconea 2 puncte, Dragoste 2 puncte, 3 recuperări, Pesakovic 2 puncte, 4 pase decisive, Abu Teir (numele îngroșate – jucătorii din cinciul de start)

Pitești: Searcy 25 puncte, 10 recuperări

„Un meci foarte slab din partea noastră. Încă de la început a fost clar că miza primului meci acasă nu am putut-o duce. Am luat numai decizii greșite, neinspirate, în întreaga primă reprize. După aceea, să alergi la diferență de douăzeci și ceva de puncte și să nu reușești să o diminuezi imediat te costă. Am reușit la un moment dat să găsim modalitatea de joc, dar a fost prea târziu. Meciul s-a pierdut definitiv până la pauză”, a spus la final antrenorul SCM Timișoara, Dragan Petricevic.

 

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft