Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Succes urias pentru BC Timisoara in derbiul cu Oradea

Prima paginăŞtiri Succes urias pentru BC Timisoara in derbiul cu Oradea
01.02.2017

Victorie imensa pentru LEII banateni! Spectacol total în Liga Naţională de baschet. BC Timisoara a câştigat la limită meciul cu CSM Oradea, scor 85-84, după două reprize de prelungiri. BC Timişoara continuă parcursul senzaţional din Liga Naţională, unde a ajuns la opt victorii consecutive pe teren propriu.

Partida cu CSM Oradea a început, însă, mai bine pentru oaspeti. Elevii lui Cristian Achim au condus la pauza mare cu 38-33 si au avut +8 imediat dupa revenirea de la vestiare.

Bănăţenii au revenit spre sfrsitul sfertul trei. Timişoara a trecut la controlul partidei, datorită lui Jonte Flowers, MVP-ul meciului, cu 7 aruncări de trei puncte reuşite, plus 7 recuperări. Spre final, jocul s-a echilibrat, iar Oradea a recuperat un deficit de 9 puncte, în doar trei minute.

S-a terminat 69-69, iar în prima repriza de prelungire niciuna dintre echipe nu a reuşit să se distanţeze. A fost nevoie de două reprize de prelungiri pentru a afla invingatoarea.

În cele din urmă, gazdele s-au impus meritat cu 85-84, in ciuda unei rotatii mai mici a jucatorilor şi au pus capăt seriei de patru victorii obţinute de actuala campioană în Liga Naţională.

Flowers 24 puncte, 7 recuperari, Jeremic 14 puncte, 3 recuperari și Drăgușin 10/11, adica double-double, au fost principalii realizatori ai Timișoarei. Din tabăra campioanei s-a remarcat Denison 20 puncte, 9 recuperari.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft