Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Surpriza! Doua tinere sperante ale Timisoarei, convocate la natioala de volei

Prima paginăŞtiri Surpriza! Doua tinere sperante ale Timisoarei, convocate la natioala de volei
11.07.2018

Veste excelentă pentru două jucătoare de la UVT Agroland Timișoara care au încheiat junioratul la finalul sezonului 2017-2018. Centrul Petruța Orlandea și extrema Sorina Miclăuș au fost convocate în premieră la naționala de senioare a României, care se pregătește de la începutul lunii, la Craiova, pentru preliminariile Campionatului European din 2019. Miclăuș și Orlandea au fost în trecut colege și la reprezentativele juvenile ale României.

Staff-ul tehnic al naționalei feminine de senioare, condus de Mădălina Angelescu, a decis să le urmărească în cantonament pe jucătoarele care fac în acest moment tranziția spre voleiul mare. Astfel, două dintre voleibalistele clubului nostru care s-au remarcat la ultimele ediții ale campionatului național de junioare se vor prezenta la stagiul de pregătire al naționalei de la Craiova, joi, 12 iulie.

Sorina Miclăuș a cucerit alături de formația timisoreana medalia de aur (2017) și medalia de argint (2018) în Divizia Junioare. Mai are în palmares o medalie de bronz în Divizia Cadete (2015).

Petruța Orlandea a fost desemnată în luna mai jucătoarea cu cel mai bun blocaj din țară, la turneul final din Divizia Junioare. Are în palmares trei medalii alături de Agroland în Divizia Junioare: aur (2017) și argint (2016, 2018). În sezonul 2017-2018 a debutat și în Divizia A1 de volei feminin, evoluând în 20 de partide pentru formația banateana.

Sorina Miclăuș și Petruța Orlandea se vor prezenta în premieră la o acțiune a lotului de senioare al României. Cele două jucătoare vor începe antrenamentele alături de celelalte „tricolore” joi, 12 iulie, la Sala Polivalentă din Craiova.

Vă amintim, alte două jucătoare de la UVT Agroland Timișoara sunt deja în cantonament cu naționala mare: Andreea Petra și Roxana Iancu.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft