Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Test greu pe terenul Stelei pentru handbalistii violeti

Prima paginăŞtiri Test greu pe terenul Stelei pentru handbalistii violeti
27.02.2019

Aproape de finalul lunii februarie, handbaliștii de la SCM Politehnica Timișoara pun capăt seriei de meciuri cu adversari redutabili ai Ligii Naționale prin jocul cu Steaua București. Întâlnirea e programată miercuri, 27 februarie, de la ora 17,30 la Chiajna și e transmisă de TVR HD.

Niciuna dintre echipe nu poate alinia cea mai bună formulă din cauza unor accidentări, iar acest lucru e cunoscut bine de antrenorul violeților, Pero Milosevic: "Ştim că atât Steaua cât şi noi, avem probleme medicale; Şania încă nu şi-a revenit aşa cum şi la ei sunt câţiva accidentaţi. Totuşi Steaua are un lot puternic şi trebuie să abordăm meciul cu mare concentrare. Apărarea trebuie susţinută cu un atac cu bune relaţii de joc. Avem nevoie să reducem greşelile numeroase pe care le-am făcut în meciul precedent cu Constanţa. Oricărui antrenor îi place ca aceste erori să fie la minimum", a spus antrenorul bănățenilor.

Ca o coincidență, SCM Politehnica a întâmpinat unele dificultăți cu pregătirea meciului cu Steaua (băieții s-au antrenant duminică la Buziaș), la fel cum s-a întâmplat și cu ocazia partidei din tur. Atunci, s-a jucat în condiţii speciale, în sala UVT, din cauză că sala "Constantin Jude" nu era disponibilă pentru meci. Tehnicianul muntenegrean a spus că în condiţiile absenţei lui Dragas, de atunci, şi a accidentării lui Sadoveac, remiza a fost un rezultat bun pentru violeţi. "Mereu cu Steaua e un meci tare până la ultimul moment. Avem o rivalitate mare cu ei, îi respectăm, dar ca în toţi aceşti ani, vom merge acolo pentru a câştiga" a mai spus Pero.

Interesant este că, în funcție de rezultatele lor din semifinalele Cupei României, Steaua și Politehnica Timișoara s-ar putea afla față în față foarte repede, peste nici două săptămâni în 10 martie: ”Nu se ştie ce se mai poate întâmpla, pentru că şi noi şi Steaua suntem în turneul Final Four de Cupa României, putem să ajungem să jucăm pentru trofeu sau putem fi în meciul pentru bronz. Trebuie să luptăm deocamdată în campionat, pentru că avem deplasările la Steaua şi Suceava, abia apoi turneul Final Four. Nu va fi uşor, cu siguranţă”, a comentat Pero Milosevic în acest context.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft