Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Timisoara a invins Baia Mare dupa un meci spectaculos de rugby

Prima paginăŞtiri Timisoara a invins Baia Mare dupa un meci spectaculos de rugby
18.09.2018

Derby-ul etapei a doua a Superligii de rugby a debutat furtunos pe stadionul Gheorghe Rascanu, cu trei eseuri macate de Timisoara Saracens intr-un interval de numai 12 minute. Michael Stewart, Catalin Fercu si Vladut Zaharia au batut defensiva Stiintei Baia Mare, toate reusitele fiind transformate de Samoa Luke. Baimarenii au revenit pana la pauza si au strans scorul, Adrian Tala si Alexandru Alexe aflandu-se la primele reusite in tricoul zimbrilor, alaturi de Adrian Apostol, Taniela Maravunawasawasa irosind insa una dintre transformarile care ar fi consemnat remiza dupa prima repriza, 21-19.

Dupa reluare, timisorenii s-au distantat, penalitate Samoa si eseu netransformat Horatiu Pungea, dar Alexandru Alexe si-a trecut in cont dubla personala si din minutul 62 pana aproape de ultimul fluier al arbitrului soarta partidei a ramas deschisa, rezultatul final, 32-26 in favoarea Timisoarei Saracens fiind stabilit de dropgolul lui Jody Rose, maramuresenii vazandu-se obligati sa se multumeasca cu punctul bonus defensiv.

Victorie muncita si meritata a Timisoarei care obtine a doua victorie in campionat, iar acum pregateste partidele cu bucurestencele, la Steaua acasa, apoi pe teren propriu cu CSM.

Foto: Leonard Ardelean

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft