Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

0256.490.469

0256.490.469

Timisoara, calificare entuziasmanta in finala Cupei Romaniei la rugby

Prima paginăŞtiri Timisoara, calificare entuziasmanta in finala Cupei Romaniei la rugby
26.11.2018

Timisoara Saracens a trecut dupa o partida extrem de interesanta de Steaua Bucuresti, in timp ce detinatoarea trofeului, CSM Bucuresti s-a calificat in finala printr-o victorie impotriva Stiintei Baia Mare chiar pe Arena Zimbrilor.

Pe stadionul din Parcul Sportiv Iuliu Hatieganu, Steaua Bucuresti a deschis scorul inca din minutul 3 cand Tudor Boldor a concretizat in puncte o lovitura de pedeapsa. Acest avantaj fragil al militarilor s-a mentinut pana inainte de fluierul de final al primei reprize cand, in urma unui mol, Vasile Rus a marcat un eseu transformat de Samoa Luke si chiar daca ros-albastrii au dominat aceasta parte a jocului, banatenii au intrat la cabine cu rezultatul de 7-3 in favoarea lor.

Samoa Luke a marit ecartul din lovitura de pedeapsa in minutul 46, dar dupa ce Vasile Rus a vazut cartonasul galben stelistii au profitat de superioritatea numerica si Alexandru Porojan a batut defensiva timisorenilor. Campionii en-titre insa nu au dezarmat si Valentin Poparlan a marcat un eseu care s-a dovedit a fi esential, caci reusita lui Grigoras Diaconescu nu a mai putut schimba soarta partidei, rezultat final: Steaua Bucuresti-Timisoara Saracens 13-17.

O victorie deosebita, in conditiile in care banatenilor le-au lipsit mai mult de 12 jucatori dintre titularii obisnuiti.

In finala, Timisoara va intalni CSM Bucuresti, care a invins in cealalta semifinala, Baia Mare.

COLABORATORI

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Timiş (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2021 Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Timiş. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft