Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Timisoara, calificare entuziasmanta in finala Cupei Romaniei la rugby

Prima paginăŞtiri Timisoara, calificare entuziasmanta in finala Cupei Romaniei la rugby
26.11.2018

Timisoara Saracens a trecut dupa o partida extrem de interesanta de Steaua Bucuresti, in timp ce detinatoarea trofeului, CSM Bucuresti s-a calificat in finala printr-o victorie impotriva Stiintei Baia Mare chiar pe Arena Zimbrilor.

Pe stadionul din Parcul Sportiv Iuliu Hatieganu, Steaua Bucuresti a deschis scorul inca din minutul 3 cand Tudor Boldor a concretizat in puncte o lovitura de pedeapsa. Acest avantaj fragil al militarilor s-a mentinut pana inainte de fluierul de final al primei reprize cand, in urma unui mol, Vasile Rus a marcat un eseu transformat de Samoa Luke si chiar daca ros-albastrii au dominat aceasta parte a jocului, banatenii au intrat la cabine cu rezultatul de 7-3 in favoarea lor.

Samoa Luke a marit ecartul din lovitura de pedeapsa in minutul 46, dar dupa ce Vasile Rus a vazut cartonasul galben stelistii au profitat de superioritatea numerica si Alexandru Porojan a batut defensiva timisorenilor. Campionii en-titre insa nu au dezarmat si Valentin Poparlan a marcat un eseu care s-a dovedit a fi esential, caci reusita lui Grigoras Diaconescu nu a mai putut schimba soarta partidei, rezultat final: Steaua Bucuresti-Timisoara Saracens 13-17.

O victorie deosebita, in conditiile in care banatenilor le-au lipsit mai mult de 12 jucatori dintre titularii obisnuiti.

In finala, Timisoara va intalni CSM Bucuresti, care a invins in cealalta semifinala, Baia Mare.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft