Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Timisoara intalneste Dunărea, in play-off

Prima paginăŞtiri Timisoara intalneste Dunărea, in play-off
16.04.2019

Handbaliștii de la SCM Poli pregătesc jocul de miercuri cu Dunărea Călărași, primul din noua fază a campionatului, în care SCM Politehnica se află printre formațiile cu ambiții la primele locuri.

Întâlnirea de miercuri, ora 17, de la sala ”Constantin Jude” e abordată de gruparea bănățeană fără interul dreapta Marius Sadoveac, care suferă în această perioadă de o întindere a ligamentului de la genunchi și stă deoparte vreme de două sau trei săptămâni. Despre meciul cu Călărași și contextul noului format al play-off-ului au vorbit înainte de meci antrenorul principal Pero Milosevic și căpitanul Cristian Fenici:

PERO MILOSEVIC: ”Vizăm victoria printr-un joc bun atât în apărare cât și în atac, cu concentrare pe teren. Din păcate nu-l putem folosi pe Marius Sadoveac, care s-a accidentat în meciul anterior, la Constanța. Îmi pare rău pentru el, deoarece a prins o perioadă excelentă; revine, însă Orbovic, pe partea aceea, și sper să ne ajute la fel de mult. Trebuie să luptăm în fața unei echipe foarte bune a campionatului actual, dar dacă vom evolua la fel ca în partida cu CSM București, de pe teren propriu, sigur vom câștiga. Constanța pare să fie favorită la primul loc, însă pentru cel de-al doilea ne batem toate celelalte trei echipe, CSM, Călărași și Poli”.

CRISTIAN FENICI: ”Am intrat în play-off fără puncte, ceea ce cred eu e nemeritat și reprezintă un dezavantaj pentru a lua o medalie. Este foarte greu să mai ajungem la primul loc în seria noastră, dar pentru locul 2 avem șanse. Vrem să câștigăm toate meciurile de acasă și apoi să câștigăm și la Călărași și la CSM. Ne dorim să terminăm cât mai sus, nu ne-am oprit la cucerirea Cupei României, ci ne dorim să câștigăm de cât mai multe ori și în campionat”.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft