Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Timisoara Saracens invinge campioana Italiei in Continental Shield

Prima paginăŞtiri Timisoara Saracens invinge campioana Italiei in Continental Shield
11.12.2017

Campioana României la rugby, Timișoara Saracens, a învins sâmbătă, pe stadionul ''Dan Păltinișanu'', pe italienii de la Calvisano, cu scorul de 15-13 (3-10), în etapa a 3-a din Continental Shield, cea de-a treia competiție valorică europeană inter-cluburi. Punctele bănăţenilor au fost reuşite de Ionel Badiu, Fonovai Tangimana - eseuri, Jack Umaga, o transformare şi o penalitate.

În urma acestui succes, obținut extrem de greu dar meritat, pe un teren care a pus mari probleme ambelor echipe și pe o ninsoare abundentă, bănățenii se mențin pe primul loc în grupa A a competiției, cu 13 puncte (3 victorii din tot atâtea partide), și așteaptă cu încredere ultima confruntare a anului, în deplasare, contra georgienilor de la RC Batumi, pe 16 decembrie.

În urma clasamentului final stabilit după disputarea celor patru etape din grupe, câștigătoarea Grupei A va juca un meci tur-retur cu locul 2 din Grupa B, iar câștigătoarea Grupei B va juca un meci tur-retur cu locul 2 din Grupa A. Câștigătoarele acestor meciuri se vor întâlni în martie/aprilie 2018, tur-retur pentru unul din cele doua locuri puse la dispoziție de EPCR pentru sezonul 2018/2019 al Challenge Cup.

Cel de-al doilea loc pentru Challenge Cup va fi acordat câștigătoarei etapei play-off între reprezentantele Rusiei calificate în sezonul actual al competiției, Enisei STM și Krasni Iar.

Foto: Ewald Gruescu

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft