Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Timisoara vrea, si poate mai mult! The JOURNEY sau unde vor ajunge banatenii de la rugby

Prima paginăŞtiri Timisoara vrea, si poate mai mult! The JOURNEY sau unde vor ajunge banatenii de la rugby
18.01.2017

Campioana națională la rugby, Timișoara Saracens, a lansat, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, Catalogul intitulat ''The Journey - Timișoara Saracens'', prilej cu care Dușan Filipaș, vicepreședintele clubului, a punctat că acesta trebuie să fie momentul în care echipa să-și dorească să treacă de la performanța națională la cea internațională.

'Citatul 'Ceea ce nu te distruge, te întărește' reflectă cel mai bine momentul în care ne aflăm astăzi și acest Catalog vine la momentul potrivit. (...). În această perioadă am creionat viitorul, care se numește Timișoara 2021, care nu are neapărat legătură cu Timișoara—Capitală Culturală Europeană, dar poate și ar trebui ca în anumite momente să se intersecteze. În 2021, Timișoara ar trebui să fie capabilă să părăsească grupele Challenge Cup, să joace un sfert de finală și, de ce nu, chiar o semifinală'', a afirmat Filipaș, în conferința de presă.

El a menționat că acesta este lucrul pe care clubul și-l dorește și la care i-a rugat și pe jucători să se gândească și să-și propună să atingă obiectivul.

După succesul Catalogului ''The Knot'', a doua ediție, ''The Journey'', prezintă călătoria duală a ''sarazinilor'' sub semnul culturii și al trofeelor. Catalogul este realizat în ediție limitată, de 500 de exemplare, fiind un tribut adus atât rugby-ului autohton, cât și Timișoarei.

In alta ordine de idei, Comisia de Disciplină a European Profesional Club Rugby (EPCR) a decis, miercuri, să acorde victoria, la ''masa verde'', cu 28-0 echipei Stade Francais, după ce campioana României, Timișoara Saracens, nu a reușit să asigure, pe 14 ianuarie, condițiile necesare pe stadionul ''Dan Păltinișanu'' pentru disputarea meciului din grupa a V-a a Challenge Cup contra formației pariziene, partida fiind anulată.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft