Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Tricolorii de la futsal se pregatesc in Timisoara pentru Mondial

Prima paginăŞtiri Tricolorii de la futsal se pregatesc in Timisoara pentru Mondial
06.01.2020

Prima reprezentativă de futsal a țării noastre e cea mai grăbită în 2020! Naționala pregătită de Robert Lupu s-a reunit duminică la Timișoara pentru un stagiu de pregătire ce se va încheia vineri, 10 ianuarie.

Peste mai puțin de o lună, România va debuta în Elite Round-ul calificărilor pentru FIFA Futsal World Cup, competiție care se va desfășura în Lituania, în perioada 12 septembrie – 4 octombrie 2020.

Meciurile Grupei D din preliminariile europene vor fi găzduite de ”Sportovní hala Vodova” din Brno, Cehia.

Iată programul Grupei D:

2 februarie: Cehia – Slovenia, Kazahstan – România

3 februarie: Cehia – România, Slovenia – Kazahstan

5 februarie: România – Slovenia, Kazahstan – Cehia

Câștigătoarea grupei se califică la Cupa Mondială, în timp ce a doua clasată va disputa o dublă de baraj cu locul doi din Grupa C, din care fac parte Rusia, Croația, Slovacia și Azerbaidjan.

Din lotul pentru Brno, lipsesc de la această primă acțiune a echipei naționale patru oameni de bază: Carlos Ique Ribeiro, Felipe Oliveira, Paulo Ferreira și Sávio Valadares.

Iată lotul convocat de selecționerul Robert Lupu:
Petrișor Toniță (Dunărea Călărași), Andrei Grigoraș (United Galați), Vlad Iancu (Autobergamo Deva) – portari
Sergiu Gavrilă (Autobergamo Deva), Valentin Ilaș (Informatica Timișoara), Cristian Matei, Adrian Pânzaru, Bogdan Covaci, Hadnagy István (toți patru de la Imperial WET Miercurea Ciuc), Mimi Stoica, Andrei Crăciun (ambii de la United Galați), Ionuț Movileanu, Marinică Plugaru (ambii de la Dunărea Călărași), Szabolcs Mánya (FK Odorheiu Secuiesc) și László Szőcs (în prezent liber de contract).

„Sunt nerăbdător și, în același timp, optimist”

„Lotul de 14 jucători pentru Brno nu mai poate fi modificat decât în cazul unor accidentări. În lipsa celor patru oameni, Carlos Ique Ribeiro, Felipe Oliveira, Paulo Ferreira și Sávio Valadares, am ținut să avem tot 14, pentru ca antrenamentele tactice să nu sufere. Vom avea un antrenament chiar din prima zi, duminică seară, apoi, până vineri, câte două. Sunt nerăbdător și, în același timp, optimist în perspectiva meciurilor de din Cehia, de la începutul lunii viitoare”, a declarat Robert Lupu, selecționerul primei noastre reprezentative, pentru frf.ro.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft