Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Turneu in Ungaria pentru Leii din Banat

Prima paginăŞtiri Turneu in Ungaria pentru Leii din Banat
12.09.2019

SCM Timisoara continuă seria meciurilor de verificare cu participarea la un patrulater organizat de campioana Ungariei, Falco Szombathely. Jocurile vor avea loc joi și vineri, cu patru echipe din patru țări.

„Cu siguranță nu suntem pregătiți 100% să jucăm astfel de turnee. Mă aștept la oscilații, așa cum am avut și la primul meci de pregătire, de la foarte rău la foarte bine, dar e normal să fie așa pentru că echipa se pregătește împreună, în sală, de doar câteva zile. Cum am mai spus, avem la dispoziție mai mult de o lună, să facem corecțiile”, a spus Dragan Petricevic, antrenorul Baschet SCM Timișoara.

Joi, de la 17,30, în primul meci al turneului, violetii vor înfrunta Viena Timberwolves, sfertfinalistă în cel mai recent campionat al Austriei, eliminată de Kapfenberg, care avea să devină campioană. Într-al doilea joc se înfruntă Falco Szombathely și Komarno, sfertfinalistă în prima ligă a Slovaciei (ora 20,00).

Vineri, vor avea loc meciurile de clasament: de la 17,30, înfruntarea pentru locul al treilea, iar de la ora 20,00, finala mare. „Noi suntem bucuroși că putem evolua la acest turneu foarte interesant, deoarece participă patru echipe din patru țări. Vor fi cu siguranță meciuri motivante, așa că mergem acolo să jucăm un baschet bun și să vedem dacă am progresat cu ceva în ultimele zile”, a adăugat antrenorul Dragan Petricevic.

Falco este echipa cea mai avansată cu pregătirile, urmând să joace săptămâna viitoare în primul tur din Champions League, cu CSM Oradea.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft