Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Victorie clară pentru tricolori, care îşi menţin şansele la calificare

Prima paginăŞtiri Victorie clară pentru tricolori, care îşi menţin şansele la calificare
19.11.2018

România a învins Lituania cu 3-0, în al cincilea meci disputat în Liga Națiunilor. Pușcaș, Keșeru și Stanciu au marcat golurile victoriei care ne menține în cărți pentru prima poziție în Grupa 4 a competiției.

Pe un stadion gol, din cauza suspendării primite de la UEFA, elevii lui Cosmin Contra s-au impus clar în faţa unui adversar modest, care nu a obţinut niciun punct în cinci meciuri. Puşcaş (7) a deschis scorul la meciul de debut, iar Keşeru (47) şi Stanciu (65), din lovitură liberă, au punctat pentru un categoric 3-0. În minutul 66, la echipa naţională a debutat şi Ianis Hagi.

România : Tătăruşanu - Benzar, Moţi, Săpunaru, Bancu - Anton, Stanciu (72 Cicâldău) - Maxim, Chipciu (62 Deac), Keşeru (66 Hagi) - Puşcaş

Clasamentul grupei: 1. Serbia 11 p, 2. România 9 p, 3. Muntenegru 7 p, 4. Lituania 0 p. Ultimele meciuri: marţi (20 noiembrie) Muntenegru - România şi Serbia - Lituania.

Pentru a câştiga grupa, România trebuie să învingă în Muntenegru, iar Serbia să se încurce acasă cu Lituania. În caz de egalitate de puncte, între Serbia şi România, pe primul loc termină România, care are avantajul scorurilor din meciurile directe. Este însă greu de crezut că România va câştiga grupa, însă are şanse bune la locul secund, care în anumite condiţii poate duce la un baraj pentru accederea la Euro 2020.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft