Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Victorie importanta pentru baschetbalistii timisoreni in Cetatea Baniei

Prima paginăŞtiri Victorie importanta pentru baschetbalistii timisoreni in Cetatea Baniei
09.12.2019

„Leii” din Babat au obţinut seară al patrulea succes consecutiv, incluzând aici şi partidele din Cupa României. La Craiova, echipa din Timisoara s-a impus cu 84-69 în faţa gazdei SCMU, bifând totodată a patra victorie în actuala ediţie a Ligii Naţionale de baschet masculin – grupa valorică A.

Aşadar, succes mai clar decât cel înregistrat în tur, la sala „Constantin Jude”, când jucătorii antrenaţi de Dragan Petricevic încheiau meciul contra oltenilor cu un avantaj de 11 puncte, scor 84-73.

În Bănie, alb-violeţii au câştigat primele trei perioade de joc, punând în fiecare dintre ele 24 de puncte pe tabelă, şi au cedat-o doar pe ultima, când au redus la jumătate punctele marcate, fără însă a se pune problema învingătoarei. Scorul pe sferturi a fost 24-23, 24-14, 24-13, 12-19.

Cea mai mare diferenţă în favoarea echipei noastre a fost de 25 de puncte şi s-a înregistrat la 75-50, în primul minut din sfertul al patrulea.

Principalul realizator în alb-violet a fost Sherwood Brown (24p si 11 recuperari), urmat, în ordine, de Troy Franklin (19p), Milos Komatina (14p), Nikola Pesakovic (9p), Alexandru Coconea (6p), Adam Mirkovic (6p), Mirel Dragoste (3p) şi Amaury Gorgemans (3p).

„Meciul a fost controlat în întregime de echipa noastră. Am jucat împotriva unei echipe foarte bune, cu jucători buni, cu un antrenor important din campionatul intern, dar am reuşit să controlăm meciul de la cap la coadă şi să învingem meritat. Lucrul pe care îl observ, şi nu sunt vorbe goale, această echipă joacă în spiritul Timişoarei şi vrea să facă acest oraş să fie mândru de ea. Meciul care mă interesează acum este cel următor. Nu suntem euforici, aşa cum nici după înfrângeri nu am fost disperaţi. Bravo acestor jucători pentru caracterul arătat”, a spus antrenorul SCM-ului, Dragan Petricevic, dupa joc.

Următorul meci al echipei viola este programat vineri, cu începere de la ora 18, la sala „Constantin Jude”, împotriva formaţiei Steaua Bucureşti. Partida va fi transmisă de Digi Sport.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft