Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

0256.490.469

0256.490.469

Victorie normal contra Focsaniului

Prima paginăŞtiri Victorie normal contra Focsaniului
29.11.2018

Handbaliştii de la Poli au învins cu 33-29 Focşaniul, în penultima etapă a turului sezonului regulat şi şi-a consolidat poziţia a treia în campionat. Bănăţenii au condus din debut, s-au distanţat în prima parte la 6 goluri, graţie unei apărări bune şi a avut un ecart maxim de 9 goluri în partea secundă.

„Sunt foarte fericit, mai puțin de finalul de meci, unde cred că meritam să câștigăm la 7-8 goluri diferență. A fost și o relaxare a unor jucători, dar în cele din urmă trebuie să spun că sunt mulțumit de modul cum am început jocul, cum am luptat în fața unei echipe care a pierdut la mare luptă și partidele anterioare. Am un respect deosebit pentru această echipă din Focșani, care se zbate și aleargă foarte mult. Am avut și noi căderi, dar apărarea a fost extraordinară, cu Tcaciuc în poartă. Acest copil își câștigă locul în echipă, cu fiecare meci care trece. A fost o partidă foarte importantă din punctul meu de vedere, pentru că din luna mai de la meciul de clasament cu Constanța nu am mai pierdut acasă. Suntem pe locul 3 și mergem la CSM București, unde e foarte dificil să te impui, dar mergem cu gândul că nu avem ce pierde. Dar să-i respectăm pe jucători, pentru că merită respect din partea publicului, a clubului, Primăriei și orașului în general. Pentru modul cum lucrează și cum dau totul pe teren, acești băieți sunt un exemplu”. a spus la finalul partidei antrenorul timişorenilor Pero Milosevic.

Marcatori Politehnicii au fost: Fenici 7, Sadoveac 6, Milosevic 4, Șania 4, Marjanovic 4, Orbovic 3, Cîmpan 3, Irimescu 2.

COLABORATORI

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Timiş (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2021 Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Timiş. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft