Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Victorie normal contra Focsaniului

Prima paginăŞtiri Victorie normal contra Focsaniului
29.11.2018

Handbaliştii de la Poli au învins cu 33-29 Focşaniul, în penultima etapă a turului sezonului regulat şi şi-a consolidat poziţia a treia în campionat. Bănăţenii au condus din debut, s-au distanţat în prima parte la 6 goluri, graţie unei apărări bune şi a avut un ecart maxim de 9 goluri în partea secundă.

„Sunt foarte fericit, mai puțin de finalul de meci, unde cred că meritam să câștigăm la 7-8 goluri diferență. A fost și o relaxare a unor jucători, dar în cele din urmă trebuie să spun că sunt mulțumit de modul cum am început jocul, cum am luptat în fața unei echipe care a pierdut la mare luptă și partidele anterioare. Am un respect deosebit pentru această echipă din Focșani, care se zbate și aleargă foarte mult. Am avut și noi căderi, dar apărarea a fost extraordinară, cu Tcaciuc în poartă. Acest copil își câștigă locul în echipă, cu fiecare meci care trece. A fost o partidă foarte importantă din punctul meu de vedere, pentru că din luna mai de la meciul de clasament cu Constanța nu am mai pierdut acasă. Suntem pe locul 3 și mergem la CSM București, unde e foarte dificil să te impui, dar mergem cu gândul că nu avem ce pierde. Dar să-i respectăm pe jucători, pentru că merită respect din partea publicului, a clubului, Primăriei și orașului în general. Pentru modul cum lucrează și cum dau totul pe teren, acești băieți sunt un exemplu”. a spus la finalul partidei antrenorul timişorenilor Pero Milosevic.

Marcatori Politehnicii au fost: Fenici 7, Sadoveac 6, Milosevic 4, Șania 4, Marjanovic 4, Orbovic 3, Cîmpan 3, Irimescu 2.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft