Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Victorie obtinuta greu, dar meritat pentru Timisoara Saracens

Prima paginăŞtiri Victorie obtinuta greu, dar meritat pentru Timisoara Saracens
25.10.2019

Timişoara Saracens a învins joi cu scorul de 32-29 (17-17) pe CS Dinamo Bucureşti, în primul meci al etapei a 9-a a SuperLigii CEC Bank la rugby, ultima din acest an, într-o partidă disputată pe stadionul ''Dan Păltinişanu'' din oraşul de pe malul Begăi.

În ciuda diferenţei de puncte din clasament, net în favoarea ''sarazinilor'', bănăţenii s-au impus neaşteptat de greu, părând că nu şi-au revenit complet după şocul înfrângerii surprinzătoare din etapa trecută de la Cluj, acolo unde au cedat în faţa Universităţii cu 19-27.

Timişorenii au reuşit cinci eseuri pe parcursul celor 80 de minute, prin Ionel Melinte (transformat tot de el), Andrei Rădoi, Bidzina Samharadze, Vlăduţ Zaharia şi Marius Simionescu (transformat de Tevita Manumua) şi au concretizat o lovitură de penalizare prin acelaşi Melinte.

Dinamoviştii au avut trei eseuri (Van Heerden, Marian Ispir şi unul de penalizare), unul transformat de Bahva Kobahidze şi au fructificat patru lovituri de pedeapsă.

Dinamo a obţinut punctul bonus defensiv, a acumulat 10 puncte în clasament şi a urcat pe poziţia a 5-a. Timişoara Saracens încheie anul pe locul 3, după CSM Ştiinţa Baia Mare şi CSA Steaua.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft