Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Vlad Neaga, super campionul de la motorsport

Prima paginăŞtiri Vlad Neaga, super campionul de la motorsport
20.08.2019

O nouă performanță pentru pilotul Vlad Neaga, legitimat la CS Dumbrăvița – VN Motorsport. Tânărul, dar experimentatul motociclist, a câștigat pentru a cincea oară Campionatul Național la Supermoto SOpen. Ultima etapă a întrecerii a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, la Arad. Sâmbătă, 17 august, pe circuitul VIK Power Arad, Vlad Neaga a câștigat ambele manșe ale etapei și a oferit un adevărat spectacol motociclistic.

Vlad Neaga conducea în clasamentul general al Campionatului Național și pleca favorit în cursa pentru titlu. Ceea ce s-au așteptat cei mai mulți a fost confirmat de motociclistul de la CS Dumbrăvița. Vlad Neaga a bifat o nouă reușită care face doar să confirme talentul pe care-l are sportivul. În demersul său pentru obținerea rezultatelor remarcabile, Vlad este sprijinit de către CS Dumbrăvița și de către Consiliul Județean Timiș – finanțator în cadrul proiectului „Motociclism de performanță în rândul copiilor și tinerilor”.

„Chiar dacă din afară parcursul nostru în Campionat părea oarecum unul facil, am avut parte de un sezon competițional nu lipsit de neprevăzut. Mă refer aici, pe de o parte, la evoluția bună a piloților cu care am concurat, și pe care țin să îi felicit. Pe de altă parte, practicarea motociclismul la acest nivel implică costuri ridicate, de aceea le mulțumesc partenerilor și sponsorilor”, a declarat Vlad Neaga.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft