Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Vrei sa te faci antrenor? Acum e momentul

Prima paginăŞtiri Vrei sa te faci antrenor? Acum e momentul
13.11.2019

CRSSE este in acest moment cea mai extinsa scoala privata pentru specialist in sport, cu Centre Regionale in Bucuresti – incepand cu 2012- , Iasi – incepand cu 2015 -, Galati – incepand cu 2016 – Cluj si Timisoara incepand cu 2018. Toate cadrele didactice implicate in procesul educational al CRSSE imbina in mod fericit experienta de catedra cu experienta practica in sport, in tara si strainatate, astfel incat acestia pot sa ofere cele mai noi informatii cu privire la domeniul lor de activitate cat si la ramurile sportive specifice.

Coordonatorul Centrului Regional Timisoara, domnul Ciprian Urican, are o experienta de peste 23 ani in sport ca antrenor, lector in cadrul cursurilor FRF, tutore pentru cursantii Licentei PRO UEFA si UEFA YOUTH A ELITE JUNIOR, antreprenor – primul site de specialitate in fotbal lansat in Romania – Coaches Ahead.ro.

Inscrierile pentru cursurile Scolii de Antrenori CRSSE – An I, pentru toate ramurile sportive, vor incepe in data de 13 noiembrie 2019. Pentru fiecare ramură sportivă sunt necesari minim 3 cursanți.

Momentan, cursul propriu zis pentru antrenori nu poate incepe (cu exceptia celor care au inceput deja anul trecut) în țară până nu se reglementează la nivel de ministere.

De aceea, la dosarul pentru înscriere nu atașați încă dovada plății (nu platiți încă!), aceasta va fi făcută după ce avem confirmarea reînceperii cursurilor la nivel national.

Acte necesare pentru inscriere Cursul de Antrenor

Continutul dosarului participantului:
formularul de inscriere (completata de participantul – persoana fizica la curs si semnata-),
contractul participantului (se descarca de pe site-ul www.crsse.ro, conform optiunii dumneavoastra-persoana fizica sau persoana juridica-caz in care plateste cursul pentru persoana fizica care va participa la program)
portofoliu (Curriculum Vitae – aveti in attach modelul, referinte de la diversi colaboratori sau angajatori, etc.).

NOTA: Acestea le puteti descarca de pe siteul www.crsse.ro, in dreapta jos, incepând cu “Formular inscriere Antrenor”

copie CI si certificat de nastere, legalizate la notar
copie diploma de studii (minim Bacalaureat),
cursantii trebuie sa faca dovada ca pot sa faca practica de antrenorat la un club sportiv pe ramura de sport pentru care se pregatesc
dosar plic cu numele scris pe el.

NOTA:
După ce se va anunța începerea cursurilor fiecare candidat care a depus dosarul pentru înscriere va aduce ordinul de plată cu achitarea taxei de curs la C.R.S.S.E.

Taxa / an de studiu este de 3000 lei.
Plata serviciului se va efectua integral sau in patru rate egale pe parcursul celor doi ani de studiu. Prima plată va fi efectuată lla începerea propriu zisă a cursurilor. In cazul in care candidatul plateste integral un an de curs va primi o reducere de 5% din taxa anuala (adică plătește 2850 lei).

Plata taxei se face prin ordin de plată în contul bancar: IBAN RO19 RZBR 0000 0600 1428 3592, deschis la RAIFFEISEN BANK, sucursala Moșilor, pe numele Centrului Român de Studii Sportiv-Educaționale.

Cursul este organizat de Centrul Român de Studii Sportiv-Educaţionale.

Detalii legate de curs:

Înscrierea şi depunerea dosarelor:

Dosarele se depun la secretariatul Universității Ioan Slavici din Timișoara, Str. Paunescu Podeanu Nr. 144, în intervalul orar 13-18, de luni până vineri.

Durata studiilor : 2 ani
Examenul de absolvire constă în susţinerea unui test grilă (verificarea cunoştinţelor teoretice acumulate) şi a unui proiect ce va fi predat atât în format electronic (CD sau DVD ) cât şi printat şi legat cu cel puţin două zile înainte de examenul final.

Sistemul de apreciere
Notele se acordă de la 1 la 10.
Notele minime de promovare a probelor de examen sunt:
Pentru testul grilă nota de promovare este 5.
Pentru susţinerea proiectului nota de promovare este 7.

Media generală pentru absolvirea cursului de formare pentru calificarea de Antrenor rezultă din media aritmetică a notelor obţinute la testul grilă şi susţinerea proiectului.

Orarul cursurilor teoretice şi practice:
(cursuri teoretice);
(cursuri practice).
Cursurile practice se vor desfăşura la baza sportiva care va fi anunțată ulterior
Cursurile teoretice se vor desfăşura la sala de cursuri a Universității Ioan Slavici din Timișoara
(toate aceste date vor fi anunțate după încheierea înscrierilor)

Autorizaţii şi recunoaştere:

Cursul este autorizat de Comisia Municipală din cadrul Agenţiei de Prestaţii Sociale-Autoritatea Naţională pentru Calificări - Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei, şi respectă standardul ocupaţional în vigoare.
În urma promovării examenului de absolvire, candidaţilor li se vor elibera la cerere certificatul de competenţe recunoscut pe piaţa muncii din România şi UE (detalii pe www.crsse.ro -formare profesională-cursuri cu certificat!).

Notă: Locurile în grupă sunt limitate!

Informații și contact:

Pentru mai multe informatii va stam la dispozitie la adresa de mail office@crsse.ro si contact@coaches-ahead.ro , Facebook Scoala de Antrenori CRSSE Timisoara, Facebook Coaches-Ahead.ro.

Nr.telefon: 0740984919, 0724022858

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft