Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Cel mai bun proiect de tineret din Judeţul Timiş (partener Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Timiş)

Prima paginăTineret Calendar evenimente tineret Cel mai bun proiect de tineret din Judeţul Timiş (partener Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Timiş)

Data: 04.12.2016

Ora: -

Locaţie: -

Obiectivul principal al proiectului a fost să premieze proiectele ONG-urilor care s-au adresat tinerilot din Județul Timiș.

Direcția Județeană pentru Tineret Timiș împreună cu Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Timiş (FITT) a organizat cea de-a 6-a ediţie a Galei Proiectelor de Tineret. Evenimentul a fost găzduit la Casa Tineretului din Timişoara. Proiectul și-a propus să celebreze şi să premieze activitatea organizaţiilor de tineret, a liceelor și a voluntarilor din judeţul Timiş pentru proiectele şi implicarea dovedită în anul 2016.

Gala Proiectelor de Tineret 2016 va reuni organizaţii non-guvernamentale de tineret, instituţii publice care au responsabilităţi în domeniul tineretului, instituţii de învăţământ, voluntari.

Categoriile premiate vor fi următoarele:

  • Cel mai bun proiect de tineret în anul 2016 în funcție de următoarele domenii: educație, artă și cultură, voluntariat, antreprenoriat, muncă și angajabilitate, implicare în comunitate, internațional, sănătate, sport, mediu și ecologie.
  • Cea mai bună inițiativă de tineret în anul 2016
  • Cel mai activ voluntar în anul 2016 în funcție de următoarele domenii: În cadrul unei organizatii nonguvernamentale de tineret/grup de inițiativă în anul 2016; În cadrul unui consiliu al elevilor în anul 2016; În cadrul unui consiliu al elevilor în anul 2016
  • Cel mai activ consiliu al elevilor/liceu în 2016

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2023 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft