Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Atitudine şi mentalitate! Două caracteristici pe care se bazează TM Pitbulls

Prima paginăŞtiri Atitudine şi mentalitate! Două caracteristici pe care se bazează TM Pitbulls
20.03.2019

Cea mai nouă școală de baschet din Timișoara și-a deschis porțile! TM Pitbulls, noul proiect al lui Bogdan Murărescu, care se anunță a fi unul foarte ambițios, a început deja antrenamentele de inițiere și de individualizare.

Bogdan Murărescu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Reușitele sale în dezvoltarea baschetului timișorean sunt deja arhi-cunoscute în toată țara. Alături de el, un alt nume greu al baschetului românesc, Nicu Toader și tânărul entuziast Baczó Balázs, și el cunoscut sportului cu mingea la coș din Banat, își propun să aducă o nouă mentalitate în rândul tinerilor sportivi.

Accentul va fi pus pe controlul la perfecție al tehnicii individuale, pe mentalitate și spirit de luptă. Pe lângă nume, TM Pitbulls își propune să preia caracteristica principală a câinilor rasa pitbull: „gameness”, acea calitate unică de a nu renunța niciodată la luptă.

Fondatorul TM Pittbulls, Bogdan Murărescu, accentuează: „Este foarte important ce acumulează sportivul încă din perioada de inițiere, pentru că este mult mai ușor să înveți ceva corespunzător încă de la început decât să corectezi o deprindere greșită. De-a lungul carierei mele, am lucrat cu foarte mulți jucători tineri cu potențial, dar cu deprinderi greșite. Nu este normal ca la 14 ani să nu poți să driblezi cu ambele mâini, să nu poți livra o pasă corectă sau să ai o aruncare total greșită din punct de vedere biomecanic! Un alt aspect foarte important din punctul meu de vedere este mentalitatea copiilor, ei trebuie să fie competitivi și muncitori, dornici să progreseze și să aibă spiritul de luptă al pitbullilor, să nu renunțe niciodată!”.

TM Pitbulls începe cu grupe de inițiere pentru sportivi de la 6 la 14 ani. Antrenamentele se vor susține de două sau de trei ori pe săptămână la sălile Colegiului Național Bănățean și Liceului Teoretic Special Iris, prima ședință fiind gratuită.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft