Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

0256.490.469

0256.490.469

Baschet SCM Timişoara joacă sâmbătă pe terenul campioanei

Prima paginăŞtiri Baschet SCM Timişoara joacă sâmbătă pe terenul campioanei
10.01.2020

După calificarea la turneul final al Cupei României, obţinută miercuri seară la Piteşti, pentru Baschet SCM Timişoara urmează o deplasare dificilă în Liga Naţională.

"Leii" din Banat vor da piept sâmbătă, de la ora 19 (Digi Sport 3), cu campioana CSM CSU Oradea chiar în fieful acesteia.

Echipa din oraşul de pe Crişul Repede are trei titluri în palmares, cucerite în anii 2016, 2018 şi 2019, iar în actuala ediţie de campionat ocupă locul al doilea, la un singur punct în urma liderului U-Banca Transilvania Cluj-Napoca.

"Acest meci vine după o deplasare obositoare pentru noi. Cu siguranţă, faptul că am jucat miercuri la Piteşti nu este un lucru favorabil în vederea partidei cu Oradea, dar, ca de fiecare dată, vom încerca să găsim resurse să jucăm un baschet bun. Sunt conştient, datorită experienţei pe care o am, că forma sportivă nu poate fi păstrată pe o perioadă foarte lungă de timp, fie că ne referim la una înaltă sau la una scăzută. Noi am avut o formă sportivă bună în ultimele 45 de zile şi am simţit o scădere la meciul cu echipa din Piteşti. Sper că vom echilibra cât de bine putem această situaţie la partida cu Oradea, o echipă deosebit de valoroasă, cu cel mai omogen lot din campionatul intern. Cu siguranţă acest meci ne va ajuta să ne pregătim foarte bine pentru ceea ce urmează, şi anume pentru partida cu echipa din Sibiu, apoi pentru duelurile din grupa 1-6, unde sperăm să ajungem, sau pentru cele din grupa 7-12 şi, bineînţeles, pentru turneul final al Cupei României. Nu cred că s-a instalat o foarte mare euforie după calificarea la turneul final al Cupei României astfel încât să fie nevoie să revenim cu picioarele pe pământ. La Piteşti nu am jucat cel mai bun baschet al nostru, dar ne-am atins scopul pe care l-am avut pentru meciul retur. Există alte probleme, dar despre ele s-a vorbit deja de foarte multe ori, nu trebuie să le mai amintim. Putem vorbi despre o echipă cu un înalt simţ al responsabilităţii, mai ales faţă de societatea din Timişoara", a declarat antrenorul Dragan Petricevic.

Meciul dintre CSM CSU Oradea şi Baschet SCM Timişoara face parte din etapa a 13-a a grupei valorice A.

COLABORATORI

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Timiş (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2021 Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Timiş. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft