Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Baschetablistii VICTORIOSI, handbalistii INVINSI

Prima paginăŞtiri Baschetablistii VICTORIOSI, handbalistii INVINSI
06.02.2017

BC SCM Timisoara s-a impus la Baia Mare, in timp ce handbalistii de la Poli SCM au fost invinsi de campioana Dinamo. Alb-violeții de sub panou și-au impus punctul de vedere încă din start și conduceau cu 9-2 după mai puțin de două minute. +17 a fost încă după primul sfert, iar înaintea pauzei mari s-a înregistrat diferența cea mai mare, de 25 de puncte (46-21, min. 19).

Colectivul tehnic al grupării banatene a folosit aproape toți jucătorii înscriși pe foaie, ceea ce a permis maramureșenilor să se apropie la șase lungimi (61-67, min. 32), dar totul a fost un foc de paie. Desprinderea finală a stabilit o diferență de 17 puncte, la acest al patrulea succes consecutiv și al doisprezecelea din actualul sezon al Ligii Naționale.

BCT marcatori: Komatina: 18 puncte, 9 recuperări, 4 pase decisive, Calotă 18 puncte, 4 recuperări, 5 pase decisive, Flowers 12 puncte, 6 recuperări, 6 pase decisive, Drăgușin 11 puncte, 2 recuperări, Rambo 9 puncte, 2 pase decisive, 3 mingi câștigate, Diaz 9 puncte, 5 recuperări, Otasevic 9 puncte, 6 mingi câștigate, 3 pase decisive. Au mai jucat Păun și Andrieș.

La handbal, SCM Politehnica a pierdut pe terenul campioanei, după ce s-a ținut aproape până la mijlocul reprizei a doua. S-a terminat 27-19 pentru Dinamo, care i-a avut mai inspirați pe portarul Grigoraș (15 intervenții) și pe interul Șandru (11 goluri). În prima parte a întâlnirii, disputa a fost foarte echilibrată, cu câteva desprinderi ale gazdelor, dar și cu două șanse de egalitate la pauză irosite de alb-violeți înainte încheierea primelor 30 de minute. În repriza a doua, diferența s-a făcut la prospețime și la precizia jocului celor introduși pe parcurs. Politehnica a suferit și de pe urma unor eliminări acordate ușor, momente în care jocul s-a înclinat decisiv în favoarea bucureștenilor.

Marcatorii Politehnicii Timișoara au fost Marjanovic 4, Furak 4, Milosevic 3, Pejovic 2, Fenici 2, Simovic 1, Lasica 1, Lazarov 1, Vaidasigan 1. În poartă, Daskaloski a alernat unele perioade cu intervenții bune și altele în care nu a mai apărat nicio minge; el a adunat 11 intervenții.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft