Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Cu program de sarbatori! SCM Timisoara joaca in Cupa

Prima paginăŞtiri Cu program de sarbatori! SCM Timisoara joaca in Cupa
24.12.2019

Într-o perioadă în care multe dintre disciplinele sportive au intrat în vacanța de iarnă, baschetul masculin nu lasă nici o săptămână fără meciuri. După ce în ultimele zile s-au jucat meciurile etapei a XI-a din Liga Națională, urmează acum manșa întâi din sferturile de finală ale Cupei României.

Adversarul baschetbaliștilor bănățeni în acest ultim tur dinaintea turneului Final 4 este o colegă din Grupa A, BCM U FC Argeș Pitești. Manșa întâi este programată la sala Constantin Jude, duminică, 29 decembrie, de la ora 17,00.

Vineri, Leii din Banat au încheiat o serie de cinci victorii la rând, după ce au cedat pe terenul formației Dinamo București. A fost 84-76, după un joc echilibrat și după ce băieții noștri au și condus în ultimul sfert.

„Scopul nostru de a juca un baschet calitativ a fost atins, însă, din păcate, nu s-a materializat printr-o victorie. Mergem înainte, continuăm cu antrenamentele, ne pregătim pentru meciurile din Cupa României. Nu ne oprim în această perioadă, pentru că avem de jucat peste nu multe zile”, a spus Dragan Petricevic, antrenorul Baschet SCM Timișoara.

Timișoara și Piteștiul s-au mai întâlnit de două ori în acest sezon, în Liga Națională, și au împărțit victoriile. Fiecare echipă s-a impus în deplasare: argeșenii au câștigat în prima etapă a campionatului (la 12 octombrie), iar băieții noștri și-au luat revanșa în Trivale, în meciul din etapa a opta (30 noiembrie).

Returul sferturilor de finală va avea loc la 8 ianuarie. Partida de la Pitești va începe la ora 17,00. Până atunci, violeții vor mai întâlni U-BT Cluj-Napoca, în campionat, sâmbătă, 4 ianuarie 2020, acasă.

Echipa violetă a cucerit Cupa României în 2010 și în 2015, când turneele finale au avut loc la Sibiu și la Pitești.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft