Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

0256.490.469

0256.490.469

Dumbravita reprezinta Timisul in finala Cupei Satelor! Premiul este enorm

Prima paginăŞtiri Dumbravita reprezinta Timisul in finala Cupei Satelor! Premiul este enorm
08.05.2019

După spectacolul oferit în fazele județene și la turneele regionale, prima ediție a Cupei Satelor U13 se pregătește de sărbătoarea finală a pasiunii și talentelor din satele și comunele României.

Competiția organizată de Federația Română de Fotbal, în parteneriat cu Agenția pentru Finanțarea Investitițiilor Rurale, își va afla în acest week-end, 10-12 mai 2019, prima campioană, în urma turneului final găzduit de comuna Cumpăna (Constanța).

Pe durata celor 3 zile, toate jocurile vor fi supervizate de foștii internaționali Ion Geolgău, manager Scouting FRF, Miodrag Belodedici și Ion Vlădoiu, membri ai Comisiei Tehnice FRF.

Pe lângă trofeul transmisibil, lotul echipei câștigătoare, împreună cu antrenorul și primarul localității reprezentate vor beneficia de o experiență extraordinară: vor însoți echipa națională de fotbal a României la partida din Norvegia (7 iunie 2019), contând pentru preliminariile Euro 2020!

Ocupantele locurilor 2 și 3 vor fi alături de tricolori la partida de acasă cu Spania (5 septembrie 2019), din cadrul aceleiași competiții. Totodată, vor fi premiați cel mai bun portar, cel mai bun jucător și golgheterul fazei finale Cupa Satelor.

Pe 9 mai, la Cumpăna, în prezența reprezentanților echipelor, va avea loc tragerea la sorți în urma căreia cele 8 finaliste vor fi împărțite în 2 grupe. Se joacă în sistem „fiecare cu fiecare”, primele două clasate se califică în semifinale, ulterior se dispută finala mică și finala mare. Iată echipele participante:

Cumpăna (Constanța), Dumbrăvița (Timiș), Feldioara (Brașov), Rudeni (Ilfov), Ruginoasa (Iași), Sânmartin (Bihor), Turburea (Gorj), Vârtoape (Teleorman).

Dumbrăviţa a câştigat turneul zonal disputat în judeţul Arad, acolo unde a surclasat echipe reprezentând alte trei judeţe din zonă.

COLABORATORI

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Timiş (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2019 Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Timiş. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft