Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Gala pentru copii organizata in viitorul apropiat de campionul Flavius Biea

Prima paginăŞtiri Gala pentru copii organizata in viitorul apropiat de campionul Flavius Biea
23.07.2019

După ce a organizat, recent, "Noaptea Spartanilor 2", gală de box profesionist în care a cucerit centura intercontinentală IBA, Flavius Biea îşi mută interesul asupra pugiliştilor amatori.

În data de 2 august, promoţia pe care o deţine va organiza la sala "Mircea Albu", situată pe strada Amforei, prima ediţie a "Cupei Flavius Biea". Evenimentul va începe la ora 17 şi se va adresa doar boxerilor amatori.

Vor participa sportivi legitimaţi la cluburile Biea Promotion, Viitorul Timişoara, LPS Banatul Timişoara, CSM Timişoara, CSM Lugoj, CSM Reşiţa, Pantera Academy Boxing şi Ruben Stoia Boxing Club Arad. Vor fi cel puţin 12 meciuri la toate categoriile de vârstă, accentul urmând să fie pus pe copii. Gala organizată de Biea Promotion este susţinută financiar de Consiliul Judeţean Timiş.

"Vrem să descoperim noi talente care să poată facă pasul la profesionişti la împlinirea vârstei de 18 ani. Avem în plan organizarea în fiecare an a trei gale de box profesionist şi a alte trei-patru gale de box amator. Acestea din urmă se vor desfăşura doar la Timişoara. Ideea de a organiza gale de box şi de a creşte sportivi în cadrul Biea Promotion a pornit de la o discuţie avută cu soţia mea. Acest proiect este pus pe picioare de Roxana", a declarat Flavius Biea.

Intrarea la prima ediţie a "Cupei Flavius Biea" va fi liberă.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft