Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Handbalistii au doua meciuri importante in mai putin de doua zile

Prima paginăŞtiri Handbalistii au doua meciuri importante in mai putin de doua zile
05.12.2019

Handbaliștii de la SCM Politehnica au un program aglomerat în ultimele zile ale acestei săptămâni. Ei joacă două meciuri, la 44 de ore distanță unul de altul și au de făcut şi un drum de 500 km.

Alb-violeții pregătesc jocul din Liga Zimbrilor cu CSM Bacău, programat vineri, 6 decembrie, la ora 16.00, la Sala UVT din zona Popa Șapcă/Oituz. Întâlnirea se desfășoară cu mai puțin de 48 de ore înaintea disputei cu CSU Pitești, din deplasare, care contează pentru optimile de finală ale Cupei României. SCM Politehnica ar fi dorit să joace miercuri sau joi întâlnirea de campionat, care face parte din ultima etapă a turului, dar nu a putut deoarece băcăuanii au avut de disputat o restanță cu CSM București (pierdută marți, în Capitală).

„Deocamdată ne gândim doar la meciul cu Bacău, pentru că avem în vedere continuarea seriei de victorii din Liga Națională. Oaspeții noștri s-au întărit considerabil față de campionatul precedent și dacă nu jucăm cu toată puterea noastră, așa cum a fost etapa trecută la Reșița, vom avea probleme mari. Vrem să fim la cota maximă de efort, chiar dacă Pribanic are probleme cu o sinuzită și o stare febrilă înaintea meciului. Sadoveac a revenit la antrenamentele normale, se recuperează tot mai bine, precum Tcaciuc în poartă. După foarte mult timp, se pare că vom fi disponibili cu toți jucătorii din lot. Vom pune accentul, ca de obicei, pe apărare. Trebuie să avem în vedere și viteza lor de reluare a jocului de la centru după ce au încasat gol, deci trebuie să ne repliem și noi la fel de rapid. Cred că dacă punem în aplicare tot ce am exersat la antrenamente, putem să câștigăm acest meci”, a spus antrenorul SCM Politehnica Timișoara, Pero Milosevic.

Duelul Timișoara – Bacău va fi arbitrat de cuplul Octavian Fânață (Arad) / Ștefan Hendrea (Maramureș) și supervizat de bucureșteanul Constantin Din.

Bănățenii au o serie activă de trei victorii, la Buzău, cu Dunărea Călărași (acasă) și la Reșița.

După acest meci, SCM Politehnica va pleca spre Pitești pentru meciul de duminică, ora 12.00, cu divizionara secundă CSU Pitești. O victorie pentru bănățeni i-ar ține în cursa de apărare a trofeului cucerit în primăvară la Focșani.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft