Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Handbalistii de la Poli, victorie pe terenul campioanei

Prima paginăŞtiri Handbalistii de la Poli, victorie pe terenul campioanei
17.09.2018

Prima victorie din Liga Zimbrilor, pe terenul campioanei! A fost DINAMO - SCM POLI 29-31 final, cu 15-15 la pauză.

O primă repriză intensă, cu avantaj de ambele părți, în special cu băieții in violet la conducere. Avantajul maxim al violeților a fost 11-7, însă Dinamo a revenit aproape de pauză și a echilibrat din nou scorul.

În partea a doua, gazdele au mai condus doar în primele 5 minute, după car violeții au fost mai eficienți în apărare, dar mai ales în atac, cu finalizări spectaculoase de la 9 metri, de pe extreme, dar și de pe semicercul de 6 metri, cu ajutorul băieților veniți să susțină pivotul. În poartă Kocic a apărat și el mai mult decât înaintea pauzei, astfel că s-a realizat un cumul de fatori pentru ca Timișoara să fie sigură de victorie cu două minute înainte de final, atunci când ajunsese să conducă din nou la 4 goluri, 30-26.

Marcatorii Politehnicii: Marjanovic 11, Dragas 7, Sadoveac 5, Fenici 4, Cîmpan 2, Milosevic 1, Pribanic 1. La Dinamo, principali marcatori au fost Gavriloaia 5, Descart 5, Bannour 4, Kuduz 4.

”E o mare victorie, sunt mulțumit de prestația jucătorilor, mai ales că au fost unii care au alergat toate cele 60 de minute. Am fi avut nevoie să facem mai multe schimbări în timpul meciului; aici s-a văzut nevoia pe care o avem de jucătorii accidentați Orbovic, Păiuș sau Furak. Nu m-a mulțumit, în schimb, cum am terminat prima repriză; din cauza greșelilor noastre am pierdut acel avantaj de patru goluri, aveam 11-7 și atacul în superioritate numerică. Știu ce semnificație are un avantaj de genul celui pe care l-am construit și, din păcate, l-am irosit. În partea a doua a partidei a fost altceva, am schimbat sistemul de apărare de mai multe ori, am jucat cu cap în atac și am obținut o victorie prețioasă și meritată. Chiar dacă am pierdut două puncte în prima etapă, am câștigat trei în această rundă în fața unei echipe foarte bune, care a avut un parcurs perfect în acest start de sezon. Sper ca în etapele ce vin, spectatorii să vină în număr cât mai mare să ne susțină; avem nevoie de sprijin și de timp să ne omogenizăm, pentru că să nu uităm, jucători precum Sadoveac, Dragas și Pribanic n-au mai evoluat împreună”, a spus la final Pero Milosevic, antrenorul echipei banatene.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft