Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Lecţii de viaţă cu Horia Colibăşanu în cadrul campaniei Campionii României în școală, liceu și universitate

Prima paginăŞtiri Lecţii de viaţă cu Horia Colibăşanu în cadrul campaniei Campionii României în școală, liceu și universitate
06.12.2017

Proiectul demarat la nivel naţional de Ministerul Tineretului şi Sportului în colaborare cu Ministerul Educaţiei Naţionale a continuat în judeţul Timiş cu „episodul numărul 4”.

Invitaţi special au fost Horia Colibăşanu, omul pentru care cuvântul imposibil nu există şi profesorul Petru Brânduşan, vicecampion european la lupte libere în anul 1974 în Suedia şi antrenor emerit prin mâinile căruia au trecut zeci de campioni naţionali.

Acţiunea pregătită minuţios de Direcţia pentru Sport şi Tineret a judeţului Timiş s-a desfăşurat la Şcoala Generală nr.24 din cartierul Dacia şi a fost una cu adevărat spectaculoasă. Circa 100 de copii din clasele 3, 4, 5 şi 7 i-au asaltat pe invitaţi cu întrebări, Horia Colibăşanu declarându-ne la sfârşit că se simte obosit, la fel ca la un antrenament intens printre vârfuri montane. Obiectiv îndeplinit, atât pentru invitaţi, cât şi pentru şcolari, care s-au arătat foarte încântaţi de această întâlnire.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft