Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Periamul câştigă Cupa României şi merge în faza naţională

Prima paginăŞtiri Periamul câştigă Cupa României şi merge în faza naţională
23.05.2019

Două dintre cele mai bune echipe la nivel judeţean din Timiş, divizionarele D CSC Dudeştii Noi şi Avântul Periam şi-au disputat ultimul act al Cupei României. Spre surprinderea multora, partida a fost deschisă, cele două echipe lăsând precauţia acasă şi jucând doar la victorie. A ieşit un meci frumos, cu multe ocazii, iar după 90 de minute de spectacol, Periam s-a impus cu 3-2 (1-1).

Partida a fost transmisă în direct şi pe portarul Asociaţiei Judeţene de Fotbal, organizatorul evenimentului, care astfel a reuşit o frumoasă premieră.

Jocul a început fără perioada de tatonate, iar Plopeanu a deschis scorul de la punctul cu var încă din minutul 4, 1-0 pentru Dudeşti. Periamul a revenit în joc prin unul din cei mai periculoşi jucători ai săi, Ologu egalând la jumătatea primei părţi şi stabilind totodată scorul pauzei, 1-1. Bobu a dus în partea sceundă Periamul în avantaj, 2-1, după o fază creată de acelaşi Ologu, iar fostul prim-divizionar Răzvan Trandu a făcut 3-1 în minutul 80. Spre final, Sebastian Lobonea a redus din diferenţă, dar trupa din Dudeşti nu a mai avut timp să egaleze.

Aşadar, Periamul se impune cu 3-2 şi merge în faza naţională a competiţiei, unde a fost în urmă şi cu câteva sezoane. Atunci, Avântul reuşea o mare surpriză, eliminând Ripensia cu 1-0, cedând apoi la limită în faţa lui ASU Politehnica.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft