Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Poli bate CSM în Liga Zimbrilor

Prima paginăŞtiri Poli bate CSM în Liga Zimbrilor
30.10.2019

Formația SCM Poli Timişoara a obținut al doilea succes din acest sezon, în restanța din etapa a VIII-a a Ligii Naționale de handbal masculin. Violeții s-au impus la un gol diferență, 27-26 (14-14), acasă, cu CSM București, echipă pe care a egalat-o la puncte (8).

Marius Sadoveac a fost primul marcator al partidei, iar Baican a făcut 2-0. Vizitatorii au înscris prima oară abia în minutul 6 (prin Teixeira) și astfel a început cursa de urmărire.

Echipa violetă s-a desprins în câteva rânduri la trei „lungimi” (7-4, 8-5, 9-6, 10-7), însă vizitatorii au revenit pe tabelă și au egalat la 12-12. Echilibrul s-a păstrat și la pauză (14-14), după ce Cătălin Bizău a înscris pentru CSM în ultima secundă a primei jumătăți. A fost o primă repriză cu două ratări de la șapte metri pentru alb-violeți, dar și Babasafari a parat o aruncare de penalitate.

Și repriza a doua a început cu două goluri ale bănățenilor, ambele înscrise de Sadoveac (16-14), și chiar cu șanse pentru gazde de a se duce din nou la +3. Scenariul din prima repriză s-a repetat, cu bucureștenii ținând aproape de trupa lui Pero Miloșevic și Lucian Ghiulai. Am consemnat din nou egalitatea (19-19), după două reușite legate ale extremei macedonene Goce Georgevski.

Cristian Fenici a refăcut diferența de trei goluri (25-22) la intrarea în ultimele zece minute, dar oaspeții au rămas periculoși până la final. Babasafari a salvat o minge în situație de unu la unu cu Georgevski, în ultimul minut (59.10), la scorul 27-25 și astfel și-a securizat succesul, într-un meci în care CSM București nu a condus niciodată.

Marcatori Politehnica: Sadoveac 9 goluri, Fenici 6, Pribanic 4, Marijanovic 4, Șomlea 2, Baican 1, Cîmpan 1. De la Oaspeți, Georgevski a înscris de nouă ori.

SCM POlitehnica Timișoara mai are de jucat o restanță în Liga Națională de handbal masculin, marți, 5 noiembrie, pe terenul echipei CSM Vaslui.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft