Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Poli revine spectaculos si castiga in Cupa EHF

Prima paginăŞtiri Poli revine spectaculos si castiga in Cupa EHF
07.10.2019

Un adevarat derby european intre SCM Poli si Olympiacos Pireu. Meci de mare luptă, cu răsturnări de situație de ambele părți, în prima manșă dinturul II al preliminariilor EHF.

În prima parte a întâlnirii, ambele echipe au încercat desprinderea, dar nu au reușit un avantaj mai mare de două goluri Imediat după pauză, grecii au reușit trei goluri la rând fără să primească vreunul și s-au distanțat; au făcut-o și la 5 goluri, ceea ce părea să fie decisiv. Au venit, însă, ultimele 10 minute, când două schimbări în formula de joc timișoreană au întors soarta meciului. În poartă, Babasafari a avut numeroase intervenții utile, completate apoi de acțiunile ofensive ale violeților finalizate prin experiența lui Irimescu.

Spectatorii din sala ”Constantin Jude” și-au susținut extraordinar favoriții și au savurat un succes ce părea imposibil la mijlocul reprizei a doua. Principalii marcatori au fost Marjanovic 10, Irimescu 6 și Milosevic 5 de la timișoreni, respectiv Tziras 8 și Arapakopulos 7 de la campioana Greciei.

Sâmbăta viitoare, în 12 octombrie, de la ora 19, urmează returul la Atena.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft