Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Remiza printre fulgi, la ceas aniversar

Prima paginăŞtiri Remiza printre fulgi, la ceas aniversar
04.12.2017

Echipele ACS Poli Timisoara si Gaz Metan Medias au terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), intr-un meci disputat luni seara in etapa a 20-a din Liga 1. Meciul s-a disputat pe 4 decembrie, la 96 de ani de la infiintarea a primei echipe de fotbal a Politehnicii.

Meciul a inceput perfect pentru banateni si dupa doar patru minute de la primul fluier Draghici deschidea scorul cu o reluare din sase metri la pasa inapoi trimisa de Ciucur.

Gaz Metan s-a aratat in ofensiva dupa prima jumatate de ora la reluarea lui Buziuc, reluarea acestuia punandu-l la grea incercare pe portarul timisorean Straton.

Pe finalul primei reprize a inceput sa ninga la Timisoara si terenul oricum greu a devenit aproape impracticabil.

Mediasul a egalat la trei minute dupa pauza prin Golubovic, jucator care a reluat din fata portii o minge pasata de Neagu. Faza trasa la indigo cu reusita gazdelor din prima repriza.

Timisoara s-a stins treptat si cu greu a mai trecut centrul terenului. In plus, terenul din ce in ce mai greu, iar Gaz Metan a fost echipa mai periculoasa ratand doua ocazii de gol.

Olaru a centrat periculos in minutul 76, mingea a luat o directie curioasa si Straton a respins in extremis in afara portii evitand golului.

Trei minute mai tarziu Constantin suta periculos pe langa poarta dintr-o lovitura libera.

Poli Timişoara: Straton - Creţu (64, Curjuric), Bocşan, Melinte, Străuţ - Artean, Vaşvari - Munteanu, Ciucur, Bîrnoi (64, Haruţ) - Drăghici (85, Croitoru). Antrenor: Ionuţ Popa.

Gaz Metan: Greab - Popovici, Cristea, M. Constantin, Buşu - Sîrghi, Danci (46, Bic), Neagu - Romeo (46, Golubovic), Buziuc, Olaru (86, Târcoveanu). Antrenor: Cristi Pustai

In afara de remiza Politehnicii, toate celelalte echipe ale Timisoarei s-au impus in weekend. Au fost victorii pentru ASU Politehnica si Ripensia in liga secunda, succese la baschet pentru BC SCM - baieti si SCM - fete, lupta adjudecata la rugby in Cupa Romaniei si o izbanda la volei feminin pentru Agroland.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft