Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Succes imens şi şanse la semifinale

Prima paginăŞtiri Succes imens şi şanse la semifinale
16.04.2018

CSM Bucuresti - SCM Poli Timisoara, un meci de pus in rama, cu o victorie a violetilor, dupa aruncarile de la 7 metri. A fost 25-25 la finalul timpului regulamentar si 29-28 dupa departajare.

Un prim sfert de oră de meci intens cu încercări de desprinderi ale gazdelor și cu reveniri ale timișorenilor. Câteva intercepții ale CSM-ului, urmate de contraatacuri au făcut diferența maximă de 4 goluri. Savic a avut câteva intervenții remarcabile, inclusiv 2 aruncări de la 7m apărate.

În repriza a doua, s-a remarcat și portarul gazdelor Ionuț Ciobanu. Timișoara a rămas în meci mai ales grație acțiunilor personale și paselor lui Fenici. Orbovic a egalat la 23 și la 25, trimițând meciul în ”loteria” aruncărilor de departajare. În cele 60 de minute marcatorii Politehnicii au fost: Fenici 8, Orbovic 5, Marjanovic 4, Șania 2, Krsto Milosevic 2, Lasica 2, Ștefan 1, Cîmpan 1.

”Am luptat cu sufletul, am crezut până la final, dar am avut și noroc. Sunt mândru de băieți pentru modul cum au luptat, în ciuda numeroaselor accidentări pe care le avem; Marjanovic a jucat după doar două antrenamente făcute, Fenici a venit tot după o perioadă fără meciuri, Păiuș are probleme, iar Vuk Milosevic are nevoie de o lună și jumătate de pauză pentru se vindeca la ruptura musculară a mușchilor gemeni. E un miracol că am câștigat la București! CSM-ul era favorită înaintea jocului I din sferturi și încă rămâne favorită și înaintea jocului al doilea din play-off. Acum, devine și mai greu pentru noi să ne calificăm. Suntem siguri că adversarii noștri vor veni pregătiți sută la sută să câștige la Timișoara; ei au un buget dublu față de al nostru și un lot superior cu contracte mult mai substanțiale. Avem nevoie de sprijinul publicului, joi, la meciul al doilea. Vom lupta până la moarte la acest meci de acasă, iar dacă nu vom reuși va mai fi un prilej la București să câștigăm din nou. Vom lupta cu cinci jucători, cu 10 sau 15, cu problemele financiare pe care le ducem în continuare. Vom lupta pentru a intra în grupa locurilor 1-4”, a spus antrenorul Pero Milosevic la finalul intalnirii.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft