Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Teodora Pusic de la Agroland Timisoara va juca la Mondialul de volei

Prima paginăŞtiri Teodora Pusic de la Agroland Timisoara va juca la Mondialul de volei
20.09.2018

O onoare deosebita pentru o grupare timisoareana. Jucatoarea transferata recent de UVT Agroland Timisoara, liberoul Teodora Pusic, face parte din lotul Serbiei pentru editia din acest an a Campioantului Mondial.

Campioana europeana cu selectionata tarii sale în 2017, Pusic se va alatura lotului banatean după competitia din Japonia, programata in perioada 29 septembrie-20 octombrie.

Selectionerul Serbiei, Zoran Terzic, a stabilit lotul de 14 pentru editia din acest an a Campionatului Mondial. Delegatia tarii vecine, din care face parte si Teodora, a plecat luni in Turcia, unde va sustine doua jocuri de verificare si de unde isi va continua drumul spre Tara Soarelui Rasare.

In varsta de 25 ani, Pusic va participa in premiera la un turneu final de Campionat Mondial alaturi de prima reprezentativa a tarii sale. Serbia face parte din grupa D la Campionatul Mondial, alaturi de Brazilia, Republica Dominicana, Kazahstan, Kenia si Puerto Rico.

In alta ordine de idei, UVT Agroland participa la finalul acestei saptamani la un triunghiular organizat de campioana Ungariei, Linamar Bekescsaba. Programul formatiei banatene este urmatorul:

Sambata, 22 septembrie, ora 17.00 Agroland v. Strabag Bratislava (campioana Slovaciei) Duminica, 23 septembrie, ora 18.00 Agroland v. Linamar Bekescsaba.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft