Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Timisoara, lider dupa trei etape din Superliga de rugby

Prima paginăŞtiri Timisoara, lider dupa trei etape din Superliga de rugby
16.09.2019

Etapa a treia din cadrul SuperLigii CEC Bank a consemnat victorii ale gazdelor in toate partidele programate, Timisoara Saracens si Steaua Bucuresti obtinand bonusul ofensiv in fata adversarelor Gloria Buzau, respectiv Tomitanii Constanta, in timp ce Universitatea Cluj a invins pe Dinamo Bucuresti in cea mai echilibrata intalnire a rudei.

Timisoara Saracens a intalnit pe stadionul Dan Paltinisanu pe Gloria Buzau, banatenii obtinand a treia victorie cu bonus ofensiv din tot atatea partide disputate. Dupa ce la pauza scorul a fost de 26-3, la finalul celor 80 de minute tabela de marcaj a indicat rezultatul de 38-10, astfel Timisoara Saracens cu maxim de puncte, 15, continua sa se afle pe prima pozitie a clasamentului SuperLigii CEC Bank.

In contul invingatorilor s-au contabilizat sase eseuri, avandu-i ca autori pe Marius Simionescu dubla, Stephen Shennan, Moa Maliepo, Jack Umaga si Paea Fonoifua, patru trasnformate de Samoa Luke, de partea buzoienilor Fili Lomani reusind o incercare, iar Mihai Golubenco o transformare si o lovitura de pedeapsa.

Greu acum incepe pentru banateni, iar etapa viitoare vor juca pe terenul campioanei, Stiinta Baia Mare, care a stat in aceasta etapa.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft