Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

0256.490.469

0256.490.469

Timisoara, lider dupa trei etape din Superliga de rugby

Prima paginăŞtiri Timisoara, lider dupa trei etape din Superliga de rugby
16.09.2019

Etapa a treia din cadrul SuperLigii CEC Bank a consemnat victorii ale gazdelor in toate partidele programate, Timisoara Saracens si Steaua Bucuresti obtinand bonusul ofensiv in fata adversarelor Gloria Buzau, respectiv Tomitanii Constanta, in timp ce Universitatea Cluj a invins pe Dinamo Bucuresti in cea mai echilibrata intalnire a rudei.

Timisoara Saracens a intalnit pe stadionul Dan Paltinisanu pe Gloria Buzau, banatenii obtinand a treia victorie cu bonus ofensiv din tot atatea partide disputate. Dupa ce la pauza scorul a fost de 26-3, la finalul celor 80 de minute tabela de marcaj a indicat rezultatul de 38-10, astfel Timisoara Saracens cu maxim de puncte, 15, continua sa se afle pe prima pozitie a clasamentului SuperLigii CEC Bank.

In contul invingatorilor s-au contabilizat sase eseuri, avandu-i ca autori pe Marius Simionescu dubla, Stephen Shennan, Moa Maliepo, Jack Umaga si Paea Fonoifua, patru trasnformate de Samoa Luke, de partea buzoienilor Fili Lomani reusind o incercare, iar Mihai Golubenco o transformare si o lovitura de pedeapsa.

Greu acum incepe pentru banateni, iar etapa viitoare vor juca pe terenul campioanei, Stiinta Baia Mare, care a stat in aceasta etapa.

COLABORATORI

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Timiş (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2021 Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Timiş. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft