Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Tinerii Timisoarei merg in play-off la futsal

Prima paginăŞtiri Tinerii Timisoarei merg in play-off la futsal
19.02.2019

Futsal Poli Iași și Informatica Timișoara s-au întâlnit luni seară în ultimul meci al etapei a 15-a a Ligii 1 la futsal. Meciul s-a încheiat cu victoria oaspeților, scor 4-1. În urma acestui succes, gruparea bănățeană și-a asigurat prezența în play-off competiției.

Câștigătoarea ultimelor patru trofee puse la bătaie în futsalul românesc, două Supercupe, o Cupă a României și un titlu de campioană, Informatica Timișoara a rămas în această iarnă fără antrenorul Robert Lupu, care a ales să continue doar ca selecționer al primei reprezentative, și fără cei mai buni jucători ai săi. Problemele finaciare apărute în această iarnă i-au determinat pe oficialii grupării bănățene să continue lupta pentru un loc în Liga I cu o echipă formată aproape în exclusivitate din jucători tineri, de perspectivă, condiții în care prezența în play-off părea un obiectiv greu de realizat.

Totuşi, tinerii violeţi au arătat calitate, şi chiar dacă au pierdut primul meci în noua formulă cu puternica FK Odorheiu Secuiesc, în ultimul minut, 1-2, au arătat calitate şi atunci, dar şi aseară la Iaşi. Victoria de la Iași a fost sărbătorită de tinerii jucători ai Informaticii. „În condițiile date, ceea ce au reușit acești copii reprezintă o mare performanță”, a spus Florin Chirițescu, directorul sportiv al timișorenilor.

A fost Futsal Poli Iași – Informatica Timișoara 1-4 (1-2). Au marcat: Rafael (6) / Milovac (4), Tudorache (14-autogol) și Gavrilă (39 și 40).

Informatica Timişoara: Roberto Voin – Stojan Milovac, Darius Nastai, Valentin Ilaş (căpitan), Segiu G. David Gavrilă; Marko Bogdanovic, Nicolae Budai, Mihnea Toader, Zabar Kovacs. Antrenor: Daniel Rupa.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft