Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Trei perechi din Timisoara, castigatoare la Festivalul de dans

Prima paginăŞtiri Trei perechi din Timisoara, castigatoare la Festivalul de dans
23.10.2018

Timișoara a găzduit, în ultimul weekend, Campionatul Mondial de Dans Sportiv Under 21 Standard, dar și alte competiții importante, cu licențe internaționale. Românii și-au demonstrat valoarea, iar perechea Paul Rednic – Roxana Lucaciu este, din nou, campioană mondială.

Orașul de pe Bega a fost, în weekend, gazda unor importante competiții din lumea dansului sportiv. A fost vorba despre Campionatul Mondial de Dans Sportiv Under 21 Standard, dar și de alte concursuri majore cu licențe World Dance Sport Federation (WDSF).

Cel mai important rezultat este cel al perechii Paul Rednic – Roxana Lucaciu, care a cucerit titlul de campioni mondiali Under 21 Standard. Pe locul al treilea a venit o altă pereche din România, Tiberiu Stan – Daria Grigore.

Pentru Roxana Lucaciu (Timișoara) și Paul Rednic (Baia Mare) nu este primul titlu mondial. În vara lui 2016, după un drum de două zile cu avionul și intrarea în sala de concurs cu 10 minute înainte de prima probă, Roxana și Paul au devenit campioni mondiali la Open Youth Standard, la Fukuoka, în Japonia. Cei doi erau deja campioni europeni. Unul dintre cei care îi pregătește pentru concursuri este un alt timișorean, Raul Avram, de la Magnum Team.

Revenind la concursurile de la Timișoara, competiția WDSF Internațional Open Timișoara, la secțiunea Adult Latin, a fost câstigată de perechea Ionuț Alexandru Miculescu – Andra Păcurar, iar la WDSF Open Youth Standard, perechea Sebastian Alin Zicoane – Anca Copos s-a clasat pe primul loc, perechea Dragos-Marian Comșa- Alexandra Cristina Bujor încheind evoluția pe locul V. Sebastian Alin Zicoane și Anca Copos au evoluat și în competiția similară de Adulți, unde s-au clasat pe locul al patrulea.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft