Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Un nou Centru National de Excelenta la handbal se deschide vineri in Timisoara

Prima paginăŞtiri Un nou Centru National de Excelenta la handbal se deschide vineri in Timisoara
28.02.2019

Vineri, 1 martie, are loc la sala ”Constantin Jude”, din Timișoara, deschiderea oficială a noului proiect handbalistic la nivelul juniorilor, Centrul Național Olimpic de Pregătire. Este cel de-al treilea astfel de centru deschis (centre deja existente - CNOPJ București și CNE Sighișoara). 18 sportivi din două generații (2002/2003 și 2004/2005) se vor pregăti la Timișoara beneficiind de cele mai bune condiții. Antrenorul coordonat este Jordi Giralt Alberich.

Cu această ocazie, de la ora 14, la sala ”Constantin Jude” va fi o conferință de presă. Apoi, la ora 15, tot la sala ”Constantin Jude” va fi un antrenament deschis publicului. Vor fi prezenți președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu, președintele Federației Române de Handbal, Alexandru Dedu, secretarul general FRH, Cristina Vărzaru.

Noul Centrul Național Olimpic de Pregătire pentru Juniori de la Timișoara s-a realizat în parteneriat cu autoritățile locale și structurile de handbal existente în oraș. Reprezentanții lor vor fi la acest eveniment împreună cu câțiva dintre foștii jucători ai Politehnicii Timișoara din diferite perioade – Alexandru Folker, Alexandru Matei și Ioan Horge.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft