Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Victorie mare pentru POLI pe terenul Stelei

Prima paginăŞtiri Victorie mare pentru POLI pe terenul Stelei
15.02.2017

Succes important pentru alb-violeti, care isi asigura calificarea in play-off! Evoluția handbaliştilor bănăţeni a fost la fel de inspirată ca în precedentele jocuri de pe terenul Stelei. Azi, Politehnica s-a impus la Chiajna cu 20-15, după ce a arătat că poate lua un avans considerabil, decisiv în cele din urmă, încă din prima parte.

Prima repriză a fost aproape perfectă pentru alb-violeți; ei au luat un avans considerabil, scor 9-3 aproape de pauză, grație și paradelor uluitoare ale portarului Adam Savic, care le-a oferit apoi șansa coechipierilor să mărească diferența. Steaua a găsit foarte greu drumul spre gol în primele 30 de minute. Faptul că bucureștenii nu au înscris niciun gol în primele 14 minute și jumătate a contat foarte mult în configurația scorului de la jumătatea meciului, 10-5.

Partea a doua a adus momente favorabile alternative, cu Steaua în revenire până la un singur gol diferență (10-11) și apoi cu Politehnica detașându-se la 15-10 în mijlocul reprizei. De asemenea, momentele de inferioritate numerică au fost gestionate foarte bine.

Pe lângă intervențiile excelente ale lui Adam Savic, bănățenii s-au remarcat și prin golurile înscrise: Simovic 7, Marjanovic 4, Ștefan 2, Fenici 2, Lazarov 2, Milosevic 1, Furak 1, Neamțu 1. La steliști, Szike a marcat de 5 ori.

La jocurile directe, echipa noastră are avantaj asupra Stelei, victorie și egal în cele două meciuri ale sezonului regulat. Trupa de pe Bega e sigură de poziția a 6-a indiferent de celelalte rezultate ale rundei cu numărul 19; următorul joc e acasă cu CSM Satu Mare.

sursa: chpolitehnica.ro

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft