Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Ziua familiei, sarbatorita sportiv, in bazin

Prima paginăŞtiri Ziua familiei, sarbatorita sportiv, in bazin
21.05.2019

Copii, părinți și bunici au avut ocazia să petreacă împreună timpul liber cu ocazia Cupei Familiei la înot. Ediția din anul 2018 a acestui eveniment deja tradițional pentru toate generațiile a avut loc dumincă, 20 mai, la bazinul acoperit din Zona Circumvalațiunii din Timișoara.

Evenimentul a fost organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Familiilor, scopul său fiind întărirea legăturilor între generații prin activități comune la bazin. Pe lângă petrecerea plăcută a timpului liber, în același timp, evenimentul reprezintă și o oportunitate de promovare a practicării înotului la toate vârstele, ca formă de mișcare pentru sănătate.

Copii și adulți s-au întrecut în probe distractive care, spre deosebire de competițiile tradiționale de înot, s-au desfășurat numai pe echipe, programul evenimentului incluzând, printre altele: stafetă 2 generații (copil-părinte) – 2 x 25 m, stafetă o generație (soț-soție sau copil-copil) - 2 x 25 m, stafetă cu obstacole (înot pe lățimea bazinului)-2 x 15 m etc.

Participanții au putut înota într-un procedeu de înot la alegerea lor. Primele trei echipe la fiecare probă au primit diplome, iar câștigătorii, famlia Bocan-Rusu a primit trofeul evenimentului. Toți copiii participanți la eveniment au primit cadou o ciocolată din partea organizatorilor.

Din dorința de a oferi comunitătii locale un eveniment cât mai atractiv, și programul ediției de anul acesta a inclus, pe lângă probele de înot, momente distractive realizate cu ajutorul lui Mihai Penteleiciuc, instructor de zumba.

Organizatorii au dorit să facă din acest eveniment o oportunitate de socializare, respectiv, de petrecere activă și, în același timp, plăcută a timpului liber. Evenimentul este o provocare pentru iubitorii înotului, oferind posibilitatea unei abordări diferite în raport cu concursurile tradiționale.

Evenimentul este organizat de către Clubul de Înot Masters Timișoara în colaborare cu Direcția Judeteană pentru Sport și Tineret Timiș.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft